AUTO - MOTO

Ανανέωση για το Renault Clio 4

Σχεδόν μία 4ετία μετράμε από την πρώτη παρουσίαση του Renault Clio 4. Η γαλλική φίρμα έτσι προχώρησε στην ανανέωση του μοντέλο προκειμένου αυτό να συνεχίσει - αναβαθμισμένο - να πωλείται.

Ξεκινώντας από τον εξωτερικό τομέα του Renault Clio 2016 έχουμε την προσθήκη των full-LED φωτιστικών σωμάτων διαφοροποιήσεις στη μάσκα, στους προφυλακτήρες και βεβαίως στα φωτιστικά σώματα. Η παλέτα των χρωμάτων έχει αποκτήσει τέσσερα νέα χρώματα (Mars Red, Titanium Grey, Arctic White και Iron Blue) ενώ υπάρχουν και καινούργιες ζάντες αλουμινίου.

Renault-Clio-2016_News-(5)

Στην καμπίνα του Renault Clio 2016 έχουν χρησιμοποιηθεί νέα υλικά με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ενώ βεβαίως έχουμε νέες ταπετσαρίες και επενδύσεις Αναβαθμισμένος και ο εξοπλισμός με το μοντέλο να προσφέρει πλέον τρία συστήματα ψυχαγωγίας, ηχοσύστημα με την υπογραφή της Bose, αισθητήρες παρκαρίσματος και για μπροστά καθώς και κάμερα οπισθοπορείας.

Renault-Clio-2016_News-(4)

Στο μηχανολογικό κομμάτι ο γνωστός 1.5 dCi diesel θα προσφέρεται σε ισχυρότερη έκδοση με 110ps και θα συνδυάζεται με μηχανικό 6τάχυτο κιβώτιο. Φυσικά στη γκάμα του Renault Clio 2016 θα υπάρχει τόσο ο 0.9TCe όσο και το 1.2 TCe που πλέον θα συνδυάζεται και με μηχανικό κιβώτιο εκτός του αυτόματου EDC.

Renault-Clio-2016_News-(3)

Πηγή : Renault , www.highoctane.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.