Neo

Δεν ψηφίζει, εκτός αν...

Καθόλου διατεθειμένος να ψηφίσει την «αδυναμία συγκρότησης κυβέρνησης»,όπως περιγράφει τον εκλογικό νόμο της κυβέρνησης, δεν είναι ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, που πρεσβεύει ότι αυτό που έχει ανάγκη η χώρα στην παρούσα συγκυρία είναι η σταθερότητα.

Δηλώνει μάλιστα πως το κριτήριό του δεν είναι τι συμφέρει ενδεχομένως την νέα του πολιτική κίνηση «Δημοκρατική Ευθύνη»,αλλά τι συμφέρει την χώρα.

Μόνη περίπτωση να στηρίξει τις αλλαγές, είναι να κινούνται πως πιοδημοκρατική κατεύθυνση όπως λέει, εννοώντας ότι η εκπροσώπηση θα είναι πιοπιστή στο εκλογικό αποτέλεσμα χωρίς να δημιουργούνται ζητήματα αστάθειας. Καιγια να γίνει πιο σαφής, «εάν το μπόνους, για παράδειγμα, από 50 έδρες γίνει 40,είναι κάτι που μπορώ να το στηρίξω, αλλά όχι να μην υπάρχει καθόλου μπόνους.Όπως και αν το όριο του 3% πέσει πολύ χαμηλά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση ναστηριχθεί», είπε, καταθέτοντας στην πραγματικότητα τη δική του πρόταση.

Και καλά να καταθέτουν προτάσεις το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, αλλά αν αρχίσουννα κάνουν το ίδιο ένας ένας οι ανεξάρτητοι βουλευτές, καήκαμε…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Εδώ ο παπάς εκεί ο παπάς ! Που ειναι ο παπάς κε. Θεοχάρη;
    Μα στον ΣΥΡΙΖΑ , ανόητε ειναι ο κ. Παππάς και μας (σας) τον Παίζει !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.