Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μύδια και αφαιρούμε τις εσωτερικές «τρίχες» τους και τα πλένουμε . Στο τηγάνι βάζουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί βάζουμε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο, λίγο τα αχνίζουμε να σωταριστούν ελαφρώς και συμπληρώνουμε τα μύδια. Αφού τα σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα , τα σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το νερό , το αλάτι – πιπέρι , την μουστάρδα και το στυμένο λεμόνι . Τα αφήνουμε 5 λεπτά όλα μαζί να ψηθούν και να δέσουν και στο τέλος ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ...
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα