ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πολιτικά αυτοκτονικός»

Βενιζέλος: Χυδαίος και αυταρχικός ο λόγος της κυβέρνησης

Για «θεσμικό παραλήρημα» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολιάζοντας την αντίδραση της μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Από χθες το βράδυ η κυβέρνηση παραληρεί θεσμικά. Διατυπώνει έναν λόγο χυδαίο, αυταρχικό και πολιτικά αυτοκτονικό. Αντί να πει περιμένω την πλήρη απόφαση του συμβουλίου της Επικρατείας να τη μελετήσω και να συμμορφωθώ πλήρως, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα, εξαγγέλλει ωμή θεσμική εκτροπή. Και οδηγείται βεβαίως σε απόλυτο αδιέξοδο», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος και προσέθεσε: «Είναι, προφανώς, έτοιμη αυτή η ομάδα ανθρώπων να παίξει όχι με τους θεσμούς, αλλά και με την οικονομική πορεία της χώρας, με το εθνικό συμφέρον. Γιατί βλέπει ότι έχασε ένα μεγάλο παιγνίδι που ήταν εξ αρχής λάθος. Και τα είχαμε όλα αυτά πει στη Βουλή. Είχα προειδοποιήσει προσωπικά σε όλους τους τόνους. Όπως προειδοποιώ και τώρα. Υπάρχει μια σύγκρουση ανάμεσα στη συνταγματική νομιμότητα και τη θεσμική εκτροπή και κάθε πολίτης οφείλει να τοποθετηθεί».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη νομοθετική ρύθμιση που ετοιμάζεται να φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση, απάντησε: «Θα φέρει μια ρύθμιση χωρίς να έχει δει την αιτιολογία της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας και χωρίς να ξέρει πως πρέπει να συμμορφωθεί στην απόφαση αυτή. Και αν φέρει μια ρύθμιση, θα κάνει τι; Θα νομιμοποιεί, προφανώς, τους υφιστάμενους και λειτουργούντες τηλεοπτικούς σταθμούς, χωρίς να μπορεί να νομιμοποιήσει τους νέους αδειούχους. Άρα θα οδηγηθεί σε ακόμη βαθύτερο αδιέξοδο».
Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι πρέπει να συγκροτηθεί το ΕΣΡ, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση το "δολοφόνησε", και να επιληφθεί της διαδικασίας, αλλά όχι με τεχνητό περιορισμό τεσσάρων αδειών.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Έχει το θράσος, αυτός που είναι η προσωποποίηση του Χυδαίου, του αμοραλισμού, του διαπλεκόμενου, του Λισταρχοκατσαπλιά και του αυταρχικού λόγου, να απευθύνεται στους δύσμοιρους πολίτες που με τις Συνταγματικές και νομικίστικες δικολαβίες του διέλυσε κάθε έννοια Συνταγματικής νομιμότητας και συνέβαλε στην πληβειοποίηση και την γενοκτονία των νεοελλήνων !
    Αιδώς, Αχρειότατε !!

  2. freeman 16:17 27/10/2016

    Είπε ο ΔΟΛιος ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟ-ΚΤΟΝΟΣ .
    H Ελληνική Δημοκρατία επλήγη ΚΑΊΡΙΑ & ΘΑΝΑΣΙΜΑ από εσένα Ραδιούργε Εθνοπροδότη, όταν τον 11/2011 με ΕΝΤΟΛΗ ΞΕΝΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ , του Μπαρόζο της Goldman Sachs , όπως έγραψαν οι F.T ( και ποτέ δεν τους μήνυσες καθώς θεώρησες … αμελητέα κατηγορία την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ) ΑΝΕΤΡΕΨΕΣ τον Εκλεγμένο Συνταγματικά Πρωθυπουργό . ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Καραμανλομπουκωμένος ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ (βλέπεις το 2010 , πριν το 1ο μνημόνιο, ο Παπ τους είχε κόψει το 25% συντεχνιακό αφορολόγητο και είχε θυμώσει η συντεχνία . Η δε Μιντιακά αποβλακωμένη και εκτεταμένα διεφθαρμένη Κοινωνία , θεώρησε πρόθυμα το πραξικόπημα θεμιτό , ως το Μέσο που αγιάζει το Σκοπό , ΚΑΘΩΣ ΜΕΤΑ τον …ηλίθιο προδότη Γαπ θα ερχόντουσαν τα Ζαππειονταούλια και τα Πουτινολεφτόδεντρα .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.