ΕΛΛΑΔΑ

15 απλά μαθήματα «αυτο-βελτίωσης» !

Ας είναι όμορφο και φωτεινό το ταξίδι της ζωής που για τον καθένα αποτελεί είτε μια πρόκληση είτε μια ευκαιρία για να επιτύχουμε στόχους ή ακόμα για να εκπληρώσουμε όνειρα. Για άλλους αποτελεί ένα ταξίδι όμορφο και φωτεινό άσχετα με τα εμπόδια και τις δυσκολίες που μπορεί να εμφανιστούν στο δρόμο.

Ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι σημαντικό να βρούμε μέσα μας τον δυνατό και τον όμορφο πυρήνα της προσωπικότητας που κρύβουμε και να αναδείξουμε την πεμπτουσία του εαυτού μας, το καλύτερό απόσταγμα του συναισθηματικού μας αποθέματος, την καλύτερη & αυθεντική εκδοχή του Εαυτού μας. Σταδιακά θα παρατηρούμε ότι θα αυξάνετε ο βαθμός αυτοεκτίμησης και αυτοσεβασμού, θα νιώθουμε εσωτερική πληρότητα και την ευτυχία να μας πλημμυρίζει καθώς εσωτερική αρμονία μας θα βελτιώνοντας με την ταυτόχρονη ισορροπία, ποιότητα και βάθος που θα αποκτούν οι σχέσεις μας με τους ανθρώπους γύρω μας, αφού και οι ίδιοι θα αντιλαμβάνονται τις αλματώδη και εντυπωσιακή αλλαγή που θα σημειώνετε και θα γίνονται μάρτυρες ενός "θαύματος" που θα συντελείται μέσα σας. Η μεταμόρφωση σας!

Προϋπόθεση για να συμβούν όλα αυτά τα θαυμαστά είναι ...

1. Κάθε πρωί να λέτε έναν καλό "λόγο" στον Εαυτό σας.

Ναι, έτσι ακριβώς! Ξεκινήστε τη μέρα σας με έναν καλό λόγο προς τον εαυτό σας! Να είστε γαλαντόμοι στα κοπλιμέντα απέναντι στον εαυτό σας, δεν στοιχίζει. Απεναντίας, το κομπλιμέντο μπορεί να είναι η επιβράβευση για το ότι καταφέρατε να διεκπεραιώσετε μια δύσκολη δουλειά, ότι δώσατε μια καλή συμβουλή σε φίλο σας και τον βοηθήσατε σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε . Δεν έχει σημασία αν μικρό ή μεγάλο, αρκεί να είναι κάτι θετικό!

Με αυτή τη θετική συναισθηματική στάση ζωής, θα αισθάνεστε καλύτερα για τον εαυτό σας και θα έχετε την τάση να αντιμετωπίζετε τους άλλους όχι ως μέσο αλλά ως σκοπό.

Διαβάστε περισσότερα στο kontasou.com

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.