Neo

Άλλα λέει η θεια μου, άλλα ακούν τα’ αυτιά μου…

Αν στον ΣΥΡΙΖΑ ακούνε καθόλου τον υπουργό Παιδείας της κυβέρνησής τους αναρωτιούνται στο ΠΑΣΟΚ, παρατηρώντας ότι εξαγγέλλει όσα μανιωδών πολεμούσαν για χρόνια και ουσιαστικά εμπόδιζαν την εφαρμογή τους.
Σημειώνοντας ότι την τελευταία εβδομάδα ο κ.Γαβρόγλου, μέσα από συνεντεύξεις αλλά και διαρροές, έχει εγκαινιάσει μια γενική «φιλοσοφική» συζήτηση γύρω από τις πάγιες αρνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζουν πως μίλησε για Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών, Εθνικό Απολυτήριο, εισαγωγή σε ΑΕΙ ΤΕΙ δίχως εξετάσεις, κάποιες προτάσεις για το Γενικό και Τεχνολογικό Λύκειο, για επέκταση του ενιαίου τύπου ολοήμερου σχολείου και πολλά άλλα.
«Μέχρι πρόσφατα πιστεύαμε ότι μόνο ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ έχτιζαν μεταρρυθμιστικό προφίλ στην παιδεία με δανεικές μεταρρυθμίσεις. Εδώ και μια εβδομάδα η Κυβέρνηση ανακαλύπτει την πραγματικότητα και προσπαθεί να πορευτεί κι αυτή με δανεικές προτάσεις. Όλα όσα δηλαδή το ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να εφαρμόσει εδώ και χρόνια», λένε, σημειώνοντας μάλιστα ότι θα χαίρονταν αν απλώς αντέγραφαν και δεν «κακοποιούσαν» τις προτάσεις και τα έργα ΠΑΣΟΚ.
«Όμως δεν είμαστε καθόλου αισιόδοξοι γιατί όσα λένε δεν τα πιστεύουν», καταλήγουν, επικαλούμενοι την παροιμία «άλλα λέει η θειά μου κι άλλα ακούν τ’ αυτιά μου»…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.