Neo

Δεν βλέπει εκλογές, αλλά «καπαρώνει» τον βουλευτή του

Να …μη βλέπει εκλογές εξακολουθεί ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, που -μεταξύ μας- δεν …καίγεται κιόλας να πάει στις κάλπες με τα δημοσκοπικά δεδομένα για το κόμμα του.
«Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει. Ο κ.Τσίπρας έχει αποφασίσει ότι θα ακολουθήσουν τις εντολές, ώστε να υπάρξει υπογραφή της δεύτερης αξιολόγησης και να περάσουμε στο επόμενο βήμα», λέει, κάνοντας λόγο για ένα ‘επικοινωνιακό παιχνίδι’ που παίζεται εδώ και αρκετές εβδομάδες. «Δεν πρέπει να δημιουργούμε ένα προεκλογικό κλίμα που πρακτικά δεν υπάρχει και απλά εξυπηρετεί κάποιες πολιτικές δυνάμεις. Το σημαντικό είναι να ασχοληθούμε με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και να προσπαθήσουμε να τα λύσουμε», δήλωσε από την Κομοτηνή όπου βρέθηκε, ξεκαθαρίζοντας πως και το δικό του ταξίδι εκεί ήταν προγραμματισμένο πολύ πριν από τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα.
Έσπευσε πάντως, να φωτογραφηθεί με τον βουλευτή Ροδόπης του κόμματός του Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος και τον συνοδεύει στην περιοδεία του στη Θράκη. Έτσι για να μη λένε ότι θα του τον πάρει η Φώφη Γεννηματά και η Δημοκρατική Συμπαράταξη ενόψει εκλογών

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. είναι γνωστός για τις εύστοχες πολιτικές προβλέψεις κι αναλύσεις του…

    με αυτές οδήγησε το ποτάμι πιο κάτω κι από τον λαφαζάνη…

    απλώς μέτριος…

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.