Neo

«Όχι» στις εκλογές, «ναι» στους… προεκλογικούς ρυθμούς

Μπορεί το Μαξίμου να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι εκλογές στον ορίζοντα δεν πρόκειται να φανούν, ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας και τα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης θα συνεχίσουν για καιρό να καλλιεργούν… προεκλογικό κλίμα, έστω και ακουσίως. Κι αυτό διότι στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι για να μειωθεί η δημοσκοπική ψαλίδα του ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ θα πρέπει ο πρωθυπουργός και οι κορυφαίοι υπουργοί να… βγουν από τα γραφεία τους και να πιάσουν πάλι τον παλμό της κοινωνίας. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Αλέξης Τσίπρας μέσα σε δύο εβδομάδες έχει εμφανιστεί στην Θράκη, την Θεσσαλονίκη, την Νίσυρο, την Κρήτη και την Καλαμάτα, ενώ σκοπεύει να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς τις περιοδείες του ανά την Επικράτεια. Ήδη στο Μαξίμου, σε συνεργασία με τους συναρμόδιους υπουργούς, ψάχνουν σε ποιες περιοχές υπάρχουν έργα υποδομής σε εξέλιξη, που να βρίσκονται λίγο πριν τα εγκαίνια, ώστε να τα επισκεφθεί ο Αλέξης Τσίπρας. Παράλληλα, πέραν του πρωθυπουργού που θα συνεχίσει να κόβει «κορδέλες», βαλίτσες για μίνι περιοδείες θα ετοιμάσουν και κορυφαίοι υπουργοί, οι οποίοι έχουν λάβει οδηγίες από τον Αλέξη Τσίπρα να βγουν από τα γραφεία τους και να αποκαταστήσουν την επαφή της κυβέρνησης με την κοινωνία. Στόχος της γενικής αντεπίθεσης της κυβέρνησης είναι να βελτιωθεί το κλίμα στην κοινωνία, να εκπεμφθεί ένα μήνυμα ότι «κάτι πάει να γίνει» και να αποκατασταθεί η πολιτική σταθερότητα, η οποία σε κάθε περίπτωση τίθεται εν αμφιβόλω ενόσω η δεύτερη αξιολόγηση παραμένει ανοιχτή και η κυβέρνηση συνεχίζει τον… «πόλεμο» με το ΔΝΤ και τις ακραίες απαιτήσεις του.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. N Bράχος 19:35 27/12/2016

    ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ‘’ΗΡΩΪΚΗ’’ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΛΙΚΑΣ …ΔΟΥΛΟΦΡΟΝΩΝ

    Σε αυτήν την ΑΠΑΤΗ της «σύγκρουσης» και της «ηρωικής αντίστασης» επιχειρεί ο πανικόβλητος Τσίπρας να στηριχτεί για να διασωθεί.

    Αυτός που νομιμοποίησε όλα τα Μνημόνια, αυτός που υπέγραψε το τρίτο, το ακόμα χειρότερο Μνημόνιο, αυτός που εκτέλεσε τις «χαριστικές βολές» εναντίον της Ελλάδας και του λαού της (αυτές που τον διέταξαν οι διεθνείς ληστές και δήμιοι), αυτός που ξεπέρασε σε κακουργία όλους τους προηγούμενους, εκτελώντας τα «συμβόλαια θανάτου» που εκείνοι δεν μπορούσαν, αυτός που ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ και ΧΛΕΥΑΣΕ τον ελληνικό λαό όσο κανένας άλλος, ΕΡΧΕΤΑΙ τώρα να σηκώσει τη σημαία της «ηρωικής αντίστασης» εναντίον των αξιωματούχων του 4ου Ράιχ και των τοκογλύφων που υπηρέτησε με τη διαστροφή του κυνικού ανδρείκελου…

    Αλλά και σ’ αυτά τα «ηρωικά» θεατρικά σώου εκλογικής επιβίωσης, ο Τσίπρας πάλι συμπεριφέρεται με την άθλια κουτοπονηριά και δειλία που χαρακτηρίζει κάθε δούλο και λακέ: Δεν κατονομάζει, απλώς φωτογραφίζει, δημιουργεί εντυπώσεις και ακολούθως αναιρεί τις «φωτογραφίσεις», υποχωρεί ατάκτως και αυτό-εξευτελίζεται…
    Σε αυτόν τον παροξυσμό ΠΑΝΙΚΟΥ βρίσκεται ο Τσίπρας…

    ΣΕ έναν προεκλογικό παροξυσμό: Τρέχει ανά την Ελλάδα για να δώσει παραστάσεις προεκλογικών «αντιστάσεων» και «συγκρούσεων» με τα αφεντικά του: Η στημένη λεμονόκουπα που …εξεγείρεται!!!

    Αλλά και σαν στημένη λεμονόκουπα ο Τσίπρας παραμένει πιστός στα «ιδεώδη», τα εγκληματικά παιχνίδια και τις ΔΙΑΤΑΓΕΣ των αρχόντων τα Νέας Τάξης. Αυτό σηματοδοτούν τα πονετικά και «ανθρωπιστικά» σώου με τα προσφυγόπουλα.

  2. Οχι ! σε εκλογές , ναι ! σε προεκλογικές υποσχέσεις , ώστε τα ψέματα να εχουν κίνητρο.
    Μα ο Ελληνικός λαός μένει άναυδος με τέτοια πολιτική και τέτοιον πολιτικό .
    Πως θ´ απαντήσει άραγε ο κόςμος σε τέτοια νέα μπαμπεσιά;
    αν ρωτήσετε τον πρωθυπουργό θα σας απαντήσει οτι ο Ελληνικός Λαός κατά την δική του εμπειρία » ειναι ζώα που τους αρέσει ο σανός» !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.