AUTO - MOTO

Opel Insignia Grand Sport

Το Opel Insignia είναι ένα φαινόμενο και ένας από τους βασικούς λόγους που η Opel έχει κερδίσει πρωτιές στις ευρωπαϊκές αγορές τα τελευταία χρόνια. Η περίοδος από τη στιγμή που άρχισε να κυκλοφορεί στους δρόμους μέχρι να καθιερωθεί στις καρδιές όσων βλέπουν στα αυτοκίνητα κάτι περισσότερο από ρόδες και λαμαρίνες, ήταν πολύ σύντομη.

Κάπως έτσι τα 900.000 κομμάτια που έχει πουλήσει μοιάζουν φυσιολογικά, αλλά αρκεί να σκεφεί κανείς πως αυτοί οι αριθμοί έχουν επιτευχθεί σε επτά χρόνια για να καταλάβει πόσο δημοφιλές είναι το Insignia.

opel-insignia_grand_sport-2017-5

Πλέον αλλάζει και η δεύτερη γενιά του βασίζεται πάνω σε μια πλατφόρμα που επιτρέπει χαμηλότερο βάρος ώστε να προκύπτει το Sport στην ονομασία και φυσικά οι αυξημένες διαστάσεις δικαιολογούν το Grand. Όσον αφορά δε τις διαστάσεις η αύξηση στο μεταξόνιο χαρίζει μεγαλύτερους χώρους ιδίως στους πίσω επιβάτες, ενώ τα 175kg λιγότερα του αυτοκινήτου είναι αριθμός εντυπωσιακός.

Εξίσου εντυπωσιακός ωστόσο είναι και ο αεροδυναμικός συντελεστής 0,29Cd που είναι εκ των κορυφαίων στην κατηγορία και δίνει τη δυνατότητα για καλύτερη κύλιση και μειωμένη κατανάλωση. Νέο επίσης είναι και το κιβώτιο 8 σχέσεων που είναι πιο αποτελεσματικό όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Opel.

opel-insignia_grand_sport-2017-1_top opel-insignia_grand_sport-2017-4

Στην διατήρηση της θελκτικής εικόνας του Opel Insignia Grand Sport συμβάλει σημαντικά και το γεγονός ότι σχεδιαστικά δεν έχει αλλάξει η φιλοσοφία, αλλά έχει διαμορφωθεί στα δεδομένα της εποχής. Κάπως έτσι το πίσω μέρος παραμένει να παραπέμπει σε coupe όχημα με τον πρόβολο να έχει μειωθεί και το μετατρόχιο να έχει φαρδύνει.

Τεχνολογικά υπάρχουν πάντα τα ηλεκτρονικά συστήματα που παρέχουν ασφάλεια και άνεση, προεξέχοντος του νέου all wheel drive που είναι το πιο εξελλιγμένο στην κατηγορία του αυτοκινήτου, σύμφωνα με την Opel, αλλά και του συστήματος φωτισμού IntelliLux LED matrix.

Το νέο Opel Insignia Grand Sport θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι της Γενεύης το Μάρτιο.

Πηγή : www.highoctane.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.