ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Λουκάνικα με πιπεριές και κρεμμύδια

 

Υλικά

2 μεγάλες κόκκινες πιπεριές, κομμένες σε λωρίδες
1 μεγάλη κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες
2 μεγάλα γλυκά κρεμμύδια, κομμένα σε λωρίδες
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. αλάτι
1/4 κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
φυτικό λάδι
6 λουκάνικα χωριάτικα ή Γερμανικά bratwurst
6 ψωμάκια για σάντουιτς, ελαφρώς ψημένα και κομμένα στη μέση

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 C.

Βάζουμε σε ένα μπολ τις πιπεριές, τα κρεμμύδια, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε.

Στρώνουμε αλουμινόχαρτο σε ένα ταψί, το λαδώνουμε ελαφρά και απλώνουμε το μείγμα ομιόμορφα στο ταψί μας.

Με μία οδοντογλυφίδα τρυπάμε κάθε λουκάνικο αρκετές φορές και τα τοποθετούμε επάνω στο μείγμα με τις πιπεριές αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους.

Ψήνουμε στους 190C για 40 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν, γυρνώντας τα λουκάνικα κατά τη διάρκεια του ψησίματος

Βάζουμε 1 λουκάνικο σε κάθε ψωμάκι και προσθέτουμε μείγμα πιπεριάς ή εναλλακτικά σερβίρουμε ως κυρίως γεύμα.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.