ΕΛΛΑΔΑ

Συνέντευξη

Μουλόπουλος: Πολύ λίγες οι ελπίδες για τον ΔΟΛ

Ελάχιστες είναι πλέον οι δυνατότητες σωτηρίας των Μέσων του ΔΟΛ σύμφωνα με τον Βασίλη Μουλόπουλο. "Οι ελπίδες είναι πλέον πολύ λίγες",  είπε μιλώντας νωρίτερα σήμερα στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Ο κ. Μουλόπουλος, που όπως είναι γνωστό αποδέχτηκε πρόταση από τον ιδιοκτήτη του ΔΟΛ να συνδράμει στην προσπάθεια εξυγίανσης και επιβίωσης του συγκροτήματος, επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς τις πληροφορίες ότι ο κ. Ιβάν Σαββίδης επιχείρησε να επενδύσει στον ΔΟΛ. "Ο επενδυτής όμως δεν προχώρησε", παρατήρησε ο κ. Μουλόπουλος και πρόσθεσε: "H ευθύνη δεν ανήκει σ' αυτόν, ούτε στις τράπεζες".

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του τόνισε ότι ο οργανισμός «έχει πολλούς σκελετούς στο ντουλάπι του». Παράλληλα σημείωσε ότι είναι έκπληκτος από τις αναφορές για ενδεχόμενη ευθύνη της κυβέρνησης.

Συνοψίζοντας τις ευθύνες όσων οδήγησαν τον ΔΟΛ στην σημερινή κατάσταση, ο κ. Μουλόπουλος τις απέδωσε, αφενός στις τράπεζες για τον αλόγιστο δανεισμό και αφετέρου στην κακή διαχείριση, κάνοντας λόγο για «αλόγιστη σπατάλη χρημάτων» και παραλληλίζοντας την ιστορία του ΔΟΛ με αυτήν της κρίσης στην Ελλάδα: «Αποδείχθηκε ότι δεν λειτουργούσε διαφορετικά, μάλλον ήταν ταυτισμένος με την χώρα.», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μουλόπουλος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.