Neo

Ποιους βολεύει…

Ποιους βολεύει το πολιτικό ‘ανάθεμα’ στον Γιώργο Παπανδρέου, περιγράφει με ανάρτησή τους το διαδίκτυο ο πρώην υπουργός της κυβέρνησής του Σωκράτης Ξυνίδης, κάνοντας λόγο για τέσσερις πρωθυπουργούς, δύο αντιπροέδρους, επτά προέδρους κομμάτων και τους φασίστες...

«Το πολιτικό ανάθεμα στον Γιώργο Παπανδρέου βοηθά πολλούς:
Βοηθά τον Κώστα Σημίτη για να αποφύγει τις ευθύνες της λογιστικής ένταξης στην ΟΝΕ, του swap της Goldman Sachs και της φούσκας του χρηματιστηρίου.
Βοηθά τον Κώστα Καραμανλή να αποποιηθεί την εγκληματική βύθιση της χώρας από τα 185 δισ. ευρώ (108% ΑΕΠ) στα 298 δισ. ευρώ (126%) στο τέλος της θητείας του.
Βοηθά τον Αντώνη Σαμαρά να μην αποδειχθεί ότι το μόνο μέλημά του ήταν η πρωθυπουργία.
Βοηθά τον Αλέξη Τσίπρα για να διευρύνει τον ζωτικό πολιτικό του χώρο συνθλίβοντας το ΠΑΣΟΚ και καθιστάμενος ο ένας πόλος του νέου δικομματισμού.
Βοήθησε τον Βενιζέλο για να γίνει επιτέλους Πρόεδρος ενός Κινήματος που ποτέ δεν τον ήθελε στη ηγεσία του.
Βοηθά τη Φώφη Γεννηματά να βάλει κόκκινη γραμμή στο … παρελθόν.
Βοηθά τον Πάνο Καμμένο γιατί κάθε συνομωσία που διέδιδε περιείχε ως πρωταγωνιστή τον Παπανδρέου.
Βοηθά τη Χρυσή Αυγή γιατί σε όλα τα δεινά υπάρχει ο δάκτυλος της αριστεράς, των Εβραίων, των μεταναστών, των Αμερικάνων, των Ευρωπαίων του οτιδήποτε και του οποιουδήποτε», λέει, για να καταλήξει πως βοηθά και όλους τους Έλληνες να …αποστούν από την ευθύνη των επιλογών τους στην κάλπη…

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ε.Στ. 16:14 28/01/2017

    Επίσης, βοηθά τον κ. Ξυνίδη να συνεχίσει να αναφέρεται στις «καλτσοδέτες».

    • freeman 12:19 29/01/2017

      ΣημιτοΒενιζελόσκυλα, της ιπτάμενης ματζικλαιφ σας βρώμαγε. . . της μεγκάλης ματζικλαιφ σας μοσχομυρίζει . . .
      TΡΑΒΑΤΕ στη ΝΔ του Καραμανλή . . . σας περιμένουν να κάνετε τον Ραφήνιο κόπρο ΠτΔ .

    • Manos 18:23 29/01/2017

      Ε.Στ, ευχαριστούμαι φιλε που μας θύμησες και αυτή την πλευρα της προδοσίας όταν ΟΝ-ΚΑΜΕΡΑ διαβαζόντουσαν τα ραβασάκια που τους εγραφε ο ΔΟΛ-ΙΟΣ. Τι διαβολομηχανημα σού είναι λοιπον αυτό το μυαλο!!! Μια λεξη κλειδι και -Τσουφ- σε παει ο λογισμος κατευθείαν στην ριζα του κακου.

  2. Όλοι αυτοί στους οποίουςς αναφέρεσθε κ. Ξυνίδη
    μπορεί να ελπίζουν ότι με το να διαφεντεύουν ετσι με ψέματα , ύβρεις και μηθεύματα τους κοσνερβοποιημένους οπαδούς τους με σκοπόσημο τον ΓΙΩΡΓΟ Ανδρέα Παπανδρέου, δεν εχουν ήδη γελοιοποιηθεί.

    Η αλήθεια είναι οτι αυτός ο φανατισμένος αμοραλισμός δεν παραμένει πιά, παρά μόνον σε μη σοβαρά σκεπτόμενους και κομματικά εξαρτώμενους νεοέλληνες.
    Σε Έλληνες που εχουν προσωπικά ενδιαφέροντα στην διαφθορά, τα διαπλεκόμενα συμφεροντα που διάχεαν τοτε και προςπαθούν ακομη σήμερα , όταν η διαφαινόμενη
    ΕΝΩΤΗΤΑ στην ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ,
    γίνεται αφόρητη γι αυτούς …. , και ετσι επιστρέφουν στις υβρεις χωρίς την παραμικρή αλήθεια ή αλλα επιχειρηματα …

    Πρώτα -πρώτα ο λαός τώρα γνωρίζει καλά οτι αν τα κόμματα — έστω και αυτό μόνον της Αξιωματικής αντιπολιτευςης– τότε ,
    πριν το πρώτο μνημόνιο , ειχαν στηρίξει τα επείγοντα και αναγκαία πρώτα μέτρα της Κυβερνησης Παπανδρέου , θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερο ενδυναμομένο λόγο στις διαπραγματεύσεις .
    Γιατί αν πάω πιό πίσω απονέμοντας και τις ευθύνες των πριν του Παπανρδρέου Κυβερνήσεων :

    Καραμανλή με την απάτη στα στατιστικά στοιχεία του 2009′, την απογραφή του Αλογοσκούφη το 2004 και την Κομισιόν του Μπαροζο να παίζει πλακάκια με τον καταλληλότερο πότε για πρωθυπουργό της Ελλάδος. Χωρίς την παραμικρή επίβλεψη των» ριπόρτων » που ελαμβαναν απο μια κυβερνηση συνεχών σκανδάλων, ψεύτικων αναφορών και κουκουλοματων στις καταχρήσεις τους …. Την εκτίναξη του ελλείμματος που έπρεπε να κλείσει η ομάδα του Παπανδρέου εκείνη την περίοδο , οχι αργώτερα .

    Σημίτη , που δεν ειχε κανει τις απαραίτητες θεσμικές αλλαγές ( πχ στο φορολογικό και ειςφοροεισπρακτικο μας πρόβλημα) οταν οδήγησε την χώρα μας στο Ευρώ .

    Τελος στην ιδια την ΕΕ ´
    που με τους Μπαροζο, Σαρκοζί και Αμλουνια δεν συνυπολόγοησε και τις δικές της ευθύνες ….δεν ειχε τους μηχανισμούς της έτοιμους για κρατη της Ευρωζώνης ώστε να μην πέσουν θύματα της άγριας εμπορίας του παγκόσμιου χρηματος και των τραπεχζων τους που μολις έβρισκαν αδυνατοους τους αποτέλειναν με τα επιτοκιά τους …
    Η φωνή του Παπανδρέου περι Ευρωομολόγων ηταν φωνή βοωντος στην Έρημο ….

    Με τα πάρα πάνω αλλά και παρα πολλά άλλα που δεν εχω χρόνο και χώρο να καταθέσω εδώ,ο Παπανδρέου δικαιώνεται πανηγυρικά .

    ΟΙ δηλώσεις Σημίτη αποδεικνύονται έπεα πτερόεντα για να απαλύνει και την τελευταία αποτυχία του στο θεμα «Διαμαντοπουλου , Φλωριδη , Ραγκούση » .
    Τον λόγο και το γύπεδο πιά εχει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ .
    ΠΑΜΕ ! Φιλοι μου με αΓΑΠη στην προοδο με Δικαιοςύνη και με τις Αλλαγές που χρειαζόμαστε επί τέλους να γίνουν στην Ελλαδα .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.