ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Επίθεση Μ. Λαζαρίδη στην ΕΡΤ

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Λαζαρίδης κατηγόρησε «την ΕΡΤ των κ. Ταγματάρχη – Τσακνή» ότι «βρίσκει τον χρόνο να μεταδίδει τις αθλιότητες των πληρωμένων πιστολιών του Μαξίμου εναντίον του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αλλά δεν βρίσκει για το ταξιδάκι του κ. Τσίπρα στο Παρίσι με το κυβερνητικό αεροσκάφος».
Ο κ. Λαζαρίδης καταλόγισε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ ότι «δεν παίζει τις δημοσκοπήσεις που προηγείται η Νέας Δημοκρατία και δείχνει μόνο αυτές που βολεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ», αλλά και ότι δείχνει ανοχή σε απρεπείς χαρακτηρισμούς συνεργατών της κατά του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. επεσήμανε ότι «η ΕΡΤ των κ. Ταγματάρχη – Τσακνή δεν σέβεται – όπως η Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της – τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς της ΕΡΤ», και συμπλήρωσε: «Η ΕΡΤ των κ. Ταγματάρχη – Τσακνή, αντίθετα, ενώ η Ε.Ρ.Τ. διαθέτει ικανούς δημοσιογράφους, επιλέγει για τις εκπομπές της εξωτερικούς συνεργάτες».
Ο Λαζαρίδης σημείωσε ότι «με τις πράξεις αυτές η διοίκηση της ΕΡΤ στρέφεται απέναντι στον πλουραλισμό και την πολυφωνία. Ακολουθεί τα βήματα του αποτυχημένου υπουργού – καναλάρχη των βοσκοτοπίων κ. Παππά».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.