Neo

Γιατί δεν πάνε στα γραφεία του Καμμένου;

Στην Αμερικανική Πρεσβεία βρέθηκαν διαδηλώνοντας οι Νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ. Στην πραγματικότητα, έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του διατάγματος του νέου Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, με το οποίο και απαγορεύει την είσοδο σε πολίτες από επτά μουσουλμανικές χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.
Μόνο που με τη συμπεριφορά τους αυτή, γέννησαν μία απορία στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλο Χρηστίδη, που είχε κάτι άλλο να τους προτείνει. «Γιατί οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ ως διαμαρτυρία εναντίον του Τραμπ, δεν πάνε μέχρι τα γραφεία του κ.Καμμένου, αντί να τρέχουν σε Πρεσβείες;», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Βλέπετε, με τη συγκέντρωση δεν διαφωνούσε. Αλλά όχι από αυτούς που συνεργάζονται με τον ομοϊδεάτη του…

5 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. GEORGIA. 16:44 04/02/2017

    Το θέατρο του παραλόγου.Ή βρώμικοι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ αυτοί που έσπασαν και έκαψαν τόσες φορές την Αθήνα πήγαν να διαμαρτυρηθούν στο αφεντικό του Αλέξη τον Ντόναλντ Τράμπ.Πολύ σωστά ειπώθηκε ότι έπρεπε να πάνε στα γραφεία του προδότη Καμμένου που στηρίζει τον Τράμπ και του έστειλε και συγχαρητήρια για την εκλογή του.
    Αλήτες και καθάρματα της νεολαίας του μορφώματος που κατέστρεψε την Ελλάδα δεν πείθετε κανέναν πιά, ούτε τους χαφιέδες, τους χαχόλους που σας ψήφισαν.

  2. SPARTA. 16:39 04/02/2017

    Ή νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο βόθρος της Ελληνικής κοινωνίας.Πούστηδες, πουτάνες, αναρχοάπλυτοι, πρεζάκηδες, τράνς, λεσβίες, λαθρομετανάστες, ότι πιό βρώμικο έχει η Ελλάδα είναι αυτή η σάπια από τα ναρκωτικά και τις ουσίες νεολέρα.Ήπιαν τους μπάφους και τα τσίπουρα τους σαν γνήσιες λινάτσες του ΣΥΡΙΖΑ και πήγαν τάχα να διαμαρτυρηθούν για τον Αμερικανό Πρόεδρο Τράμπ, όταν ο αρχηγός τους ο Τσίπρας και ο Καμμένος έχουν κατεβάσει βρακιά σε αυτόν και ο άθλιος Παππάς αυτοπροσκλήθηκε για να πάει με τον λακέ Καμμένο στην ορκομωσία του στην Αμερική, στην οποία μάλιστα έβαλε και γραβάτα.Οι υπόλοιποι Συριζαίοι απέναντι στον Τράμπ έχουν φορέσει τον κουραδοκόφτη τους και περιμένουν την λυπητερή.

  3. ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΤΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟ,
    ΤΟΣΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜ-
    ΠΑΡΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΑΝ ΤΗΣ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.

  4. Mνήμων 16:21 03/02/2017

    Τα προσόντα του πολιτικού ελέφαντα Πάνου καΜένου εντελώς,

    σε …υαλοπωλείο, τσακίζουν και ΄΄σπάνε’’ τις καλές προθέσεις ελεημοσύνης της Ελλάδας, όπως την κατάντησαν οι καραμαλάκηδες και λοιποί τρελοί και ‘’πατριώτες’’
    Σε περασμένη έκδοση της Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung,
    ο Μάρτιν Σουλτς δηλώνει «νομίζω πως ο σημερινός συνασπισμός του Αριστερού Κόμματος με τους δεξιούς λαϊκιστές είναι ένα λάθος» και προσθέτει ότι το επισήμανε και στον ίδιο τον κ. Τσίπρα κατά την συνάντηση που είχαν την Παρασκευή στις Βρυξέλλες.
    *Ενώ για τον Πάνο Καμμένο αναφέρει ότι…….
    ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης, θυμίζοντας ότι σε συνέντευξη του ο υπουργός Αμυνας στη Bild είχε απειλήσει να χορηγήσει στους μετανάστες χαρτιά για άλλες ευρωπαϊκές χώρες, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
    *Επίσης ο Μάρτιν Σουλτς ανέφερε για τον Ελληνα υπουργό Άμυνας, ότι στη συνέντευξή του στη Bild μίλησε για τον Β. Σόιμπλε και την ανάμειξή του σε υπόθεση δωροδοκίας.«Εμείς οι Έλληνες θυμόμαστε καλά ότι ο κ. Σόιμπλε αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη θέση του ως αρχηγός του κόμματος, επειδή είχε εμπλακεί σε υπόθεση δωροδοκίας.
    -Σήμερα, όμως εξακολουθεί να είναι Υπουργός Οικονομικών,» σημειώνεται στο δημοσίευμα.
    *Ο ‘’κλέφτης’’ λοιπόν Σόϊμπλε,
    κατά τον συκοφάντη και ψεύτη Καμμένο, είναι ο άνθρωπος που κρατά στα χέρια του την τύχη της πατρίδας μας.
    *Αυτόν τον άνθρωπο τόλμησε ο πιο ηλίθιος –ξυδιάρης πολιτικός να κατηγορήσει ως ‘’λαμόγιο’’ και αφού ο Τσίπρας της Χούντας, τον ανέχεται, σημαίνει ότι συμφωνεί?
    *Τι άλλο θα ήταν τόσο συκοφαντικό, προκλητικό, ασεβές από τις εκφράσεις αυτές του πιο ηλίθιου , αγράμματου, συκοφάντη και ψεύτη πολιτικού και μάλιστα δημόσια για έναν άνθρωπο και μια χώρα η οποία μπορεί να καθορίσει το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας?
    Τι μπορεί να προσφέρει στην Ελλάδα και στη κυβέρνηση ο φοροφυγάς ‘’ελέφαντας ..του υαλοπωλείου , κατά τον Σούλτς?

  5. Mνήμων 11:44 03/02/2017

    Αφιερώνεται σε κάθε ΕΝΤΙΜΟ ιδεολόγο αριστερό.

    Το σκληρό πορνό του ΣΥΡΙΖΑ και η ‘’νομιμοποίηση’’ της συμβίωσης
    είναι η επιδίωξη συνεργασιών (και κυβερνητικής, δεν έχουν διαψεύσει στο κόμμα αυτό τα σχετικά λεγόμενα, ακόμη και στελεχών τους) με την Ακροδεξιά. Ακόμη κι αν ξεχάσουμε το παρελθόν του κ.Καμμένου και πολλών στελεχών αυτού του λαϊκίστικου και προσωποπαγούς κόμματος, ακόμη κι αν παραβλέψουμε τις θέσεις τους για τα ατομικά δικαιώματα, τους μετανάστες, την Αστυνομία, το Λιμενικό, τους Κομάντος, την Εκκλησία, το Έθνος κλπ, έρχεται ο περιπλανώμενος πασοκογενής κ. Δημαράς, ο «συνήγορος» της φίλης του Κασιδιάρη Β. Παπαχρήστου, να μην ψηφίζει την άρση της ασυλίας του και να δικαιολογεί μετά την πράξη του με ψέματα και με γελοιότητες. Ολόκληρο δε το κόμμα αρνείται να ψηφίσει τη διακοπή της χρηματοδότησης της Χ.Α. και όχι βέβαια για τους λόγους δημοκρατικής τάξης που επικαλούνται η κα Κωνσταντοπούλου και ο κ. Λαφαζανης ή για να εκδικηθούν που δεν ασχολείται ο ΣΥΡΙΖΑ όσο θα ήθελαν μαζί τους όπως ο εγωκεντρικός Μ.Γλέζος.
    Σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, ο βουλευτής των ΑΝΕΞΕΛ κ.Καπερνάρος, είναι συνήγορος Χρυσαυγίτη (υπεύθυνος για μια από τις 8 αναβολές της δίκης του. Ο πελάτης του δηλώνει-σαν το Ρουπακιά;-πως δεν είναι μέλος των Νεοναζί), που μαζί με την πρωταθλήτρια των δικαστικών αναβολών (8+3) Σκορδέλη, κατηγορούνται πως μαχαίρωσαν τρεις δύστυχους Αφγανούς. Ας δηλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέλους πως δεν θα συνεργαστεί με αυτούς τους κυρίους, με τον αρχηγό τους, με την κα Κουντουρά και με όλους τους.
    ΥΓ
    Ο τ. Γερμανός Πρόεδρος κ.Βουλφ (εκλεκτός της κας Μέρκελ), δικάζεται αυτές τις ημέρες ύστερα από δημοσίευμα της «Μπιλντ», για αποδοχή δώρου 700 (επτακοσίων) ευρώ από φίλο του επιχειρηματία, που φέρεται ότι του πλήρωσε μέρος των εξόδων ενός τουριστικού ταξιδιού του, όταν ήταν πρωθυπουργός της Κάτω Σαξονίας. Αναρωτιέμαι αν στη Γερμανία ο αρχηγός τα αντιπολίτευσης θα μπορούσε να δέχεται από κλινικάρχες Μαιευτηρίων δώρα πολλαπλάσιας αξίας, όπως τη φιλοξενία μέλους της οικογένειάς του στην πρώτη θέση ενώ πληρώνει για τρίτη (Η διαφορά γι’αυτήν την ανιδιοτελή προσφορά είναι μεγαλύτερη των 700 ευρώ).
    (3.7.2012). «Μπορεί ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης να είναι δωρολήπτης;
    Γιατί συναινεί ο κόσμος της Αριστεράς σε κάτι εξόφθαλμα λάθος;…».

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.