Neo

Η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά δεν είναι κορόιδο…

Αυτό υποστηρίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου και τη νέα άρνηση αποφυλάκισής του.
«Είναι άρρωστος ο Άκης Τσοχατζόπουλος; Πολύ άρρωστος βεβαιώνουν οι γιατροί του. Και ως εκ τούτου οι δικηγόροι του ζητούν την αποφυλάκισή του», σημειώνει σε σχόλιό του στο Facebook ο κ.Θεοδωράκης, θέτοντας όμως και μία ερώτηση που πρέπει να απαντηθεί. «Ο κ. Τσοχατζόπουλος καταδικάστηκε για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Θα επιστραφούν, λοιπόν, στο ελληνικό δημόσιο τα λεφτά που έχει κλέψει;», ρωτά, υποστηρίζοντας την ίδια στιγμή ότι οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του ψιθυρίζουν ότι τα λεφτά ο Άκης δεν τα πήρε μόνο για τον εαυτό του αλλά και για άλλους και καλώντας τον να ομολογήσει, για ποιους τα πήρε. «Η Δημοκρατία δεν εκδικείται. Και σε αυτό θα συμφωνήσουμε όλοι. Αλλά η Δημοκρατία δεν είναι κορόιδο», σημειώνει.
Καλώς, όμως να ρωτήσει κάτι και ο Neo από την πλευρά του. Τώρα που είναι στη φυλακή ο κ.Τσοχατζόπουλος -για τον οποίο δεν αμφισβητεί ότι ασθενεί- τα λεφτά …επιστρέφονται;

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.