ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε τι έγραψε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στο Facebook

Καμμένος προς Φίλη: Αν επιθυμείς να συγκυβερνήσετε με τους βρώμικους, ευχαρίστως αποχωρούμε

Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγούνται οι σχέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον πρώην υπουργό μετά τις δηλώσεις του κ. Νίκου Φίλη πως είναι καλύτερη η συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ «και ας είναι βρώμικο» παρά με το κόμμα του κ. Πάνου Καμμένου και την πρωτοβουλία του για συλλογή υπογραφών προκειμένου να κατατεθεί στην Βουλή ερώτηση για τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει:
fb

 

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΗΜ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑ :
    ΄΄ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ ΕΑΝ Ο ΦΙΛΗΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΡΩΜΑΕΙ, ΕΜΑΣ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ
    ΒΡΩΜΑΜΕ ? ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ, ΟΤΙ ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΑΜΕ !
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΗΜ. ΚΑΜΜΕΝΟ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ
    ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥTEΣ ΤΗΣ Ν.Δ., ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΒΑΣΙΜΗ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ
    ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟ ΑΥΤΟ ‘ΛΑΘΟΣ ?
    ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ???

  2. N Bράχος 23:29 17/02/2017

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ‘’ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ’’ ΑΚΟΜΗ ?
    ============================================
    [[Μέχρι τώρα έχει αποκαλυφθεί ότι ο ίδιος άνθρωπος εμφανίζεται να εκπροσωπεί 158 υπεράκτιες εταιρίες γνωστού εφοπλιστή.]]
    ΒΟΜΒΑ: ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ , ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ, ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ.
    Αποκάλυψη – βόμβα !
    Πολυτελή ακίνητα απλησίαστα για τους κοινούς θνητούς, κρυμμένα πίσω από offshore εταιρίες, συμβόλαια μεταξύ ισχυρών, πακτωλός χρημάτων, αχυράνθρωποι και στο βάθος του τούνελ ένα προβεβλημένο πολιτικό πρόσωπο, ηγέτης αντιμνημονιακού κόμματος…
    Η νέα έρευνα του ΣΔΟΕ που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες, εξελίσσεται σε «καυτή πατάτα» στα χέρια των ελεγκτών, καθώς έχει σκοντάψει σε ισχυρά πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα της χώρας, ωστόσο οι επιτελείς στο κτίριο της οδού Πειραιώς, δηλώνουν αποφασισμένοι να την συνεχίσουν όποιον κι αν αγγίζει.
    Η έρευνα είχε ξεκινήσει με εισαγγελική παραγγελία και με άλλο αντικείμενο, ωστόσο στη συνέχεια και όσο προχωρούσε η διασταύρωση στοιχείων για το πόθεν έσχες, αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του briefingnews.gr, ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός αρχηγός νοικιάζει υπερπολυτελές ακίνητο από offshore εταιρία. Εκτός από το ζήτημα που τίθεται για το αν το νόμιμο είναι και ηθικό για έναν αρχηγό κόμματος που επέλεξε την οδό των υπεράκτιων εταιριών, οι οποίες βρίσκονται στο στόχαστρο για εκτεταμένη φοροδιαφυγή, η συμφωνία ενοικίασης έκρυβε και ένα άλλο μυστικό.
    Το όνομα Γέωργιος-Αλέξανδρος Α. που εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της υπεράκτιας εταιρίας. Αμέσως στους φοροελεγκτικούς μηχανισμούς όλων των βαθμίδων, σήμανε συναγερμός καθώς πρόκειται για όνομα στο οποίο έχουν «σκοντάψει» δεκάδες φορές. Μέχρι τώρα έχει αποκαλυφθεί ότι ο ίδιος άνθρωπος εμφανίζεται να εκπροσωπεί 158 υπεράκτιες εταιρίες γνωστού εφοπλιστή. Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ προσπαθούν τώρα να ξετυλίξουν το κουβάρι ώστε να αποκαλυφθεί πλήρως η σχέση του πολιτικού με τον εφοπλιστή πίσω από τον οποίο αναζητούν εδώ και καιρό ίχνη πολιτικού χρήματος, καθώς στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με άλλο πολιτικό πρόσωπο στις αγοραπωλησίες ακινήτων.

  3. NMan. 22:50 17/02/2017

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ

    Είμαστε Έλληνες, ή, μείναμε σκλάβοι των κοτζαμπάσηδων?
    Ποιος δεν γνωρίζει ότι, από το 2004-2009, τη χώρα κατέστρεψε οικονομικά και ΗΘΙΚΑ η κλίκα του δεξιού και αδέξιου Καραμανλή, που με τους Παυλόπουλους , τους Ρουσόπουλους , τους Αβραμόπουλους, τους Στυλιανίδηδες, τους καΜένους εντελώς, ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ το χρέος, ενώ ταυτόχρονα προέβη σε 865.000 γαλάζιες προσλήψεις, ξετινάζοντας κυριολεκτικά και το τελευταίο δανεικό ευρώ που είχε ..παραπέσει. Έτσι ΟΛΟΙ μαζί ακραίοι , εθνικόφρονες και χαφιεδότσουρμο διέλυσαν την Ελλάδα, χωρίς καμία αντίδραση.
    Η πεζοδρομιακή ακραία δεξιά, ή, αλλιώς χρυσή αυλή του σήμερα, οι ΑΝΕΛ του σήμερα, ο Νικολόπουλος του σήμερα, ο Μαρκόπουλος του σήμερα, ο Ζώης του σήμερα, ο ΛΑ.ΟΣ ο Καρατζαφέρης, η Βούλτεψη του χθές και του σήμερα, ο Άδωνις ο διαχρονικός, ο Βορίδης ο φιλόδοξος, η ΠΟΛ-ΑΝ και ο Αντώνης ο..μοναδικός, ο Λυκουρέζος, ο Παυλόπουλος, ο Στυλιανίδης, είναι η Νέα Δημοκρατία του χθες , η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά του παρακράτους και των ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ του ..παρα -προχθές.

  4. N Bράχος 22:47 17/02/2017

    ‘’Αρχή σοφίας η των ονομάτων επίσκεψις’’ ????
    Τι να μιλήσεις και τι να πείς γι αυτό το πολιτικό ..καρβουνότρενο που κινείται ΠΑΝΤΑ στις ίδιες μαύρες γραμμές καπνού , με βαγόνια που αγκομαχούν να ακολουθήσουν;
    Πολιτικός αρχηγός κόμματος ο Πάνος καμένος εντελώς και καθ΄ολοκληρία. Ο πληθωρικά ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ! πολιτικός που επί είκοσι χρόνια ζει στην κυψέλη και τρώει μέλι αχόρταγα , μέχρι την ώρα που οι εργάτριες θα εξωπετάξουν τους κηφήνες.
    Είκοσι χρόνια, ο πολιτικός ψιλικατζής της αερολογίας, απασχολεί τους Έλληνες που τον πληρώνουν συνεχώς περιμένοντας ΤΙ ?????????
    Τι πολιτικό θράσος διακατέχει τον αχόρταγο και απαίδευτο εραστή της προσωπικής αυταρέσκειας ; Τι ύφος Ναπολεόντειο λίγο πριν το Βατερλό του, είναι αυτό που παρουσιάζει ο δοτός πολιτικάντης, προκαλώντας και εξοργίζοντας ακόμη και τον ..εαυτόν του(;) όταν προκαλεί, υβρίζει και με ύφος αδιάντροπο δείχνει την ‘’σφραγίδα’’ της βουλευτικής και οικονομικής ασυλίας;
    Τι μπορεί να προσφέρει ο Πάνος στην Ελλάδα; Ας απαντήσει ο ίδιος γιατί εμείς …αγνοούμε τις δυνατότητες και τις..γνώσεις του.
    Ξέρουμε μόνο, όπως απεδείχθη ότι συκοφαντεί τους αντιπάλους του προεκλογικά, δικάζεται και ΠΛΗΡΩΝΕΙ –ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΕΙ μετεκλογικά, με τα χρήματα που του δίνουμε. Δηλαδή τον πληρώνουμε για να μας παραπληροφορεί και να ‘’νοθεύει’’ έτσι τις αποφάσεις και τις σκέψεις των ψηφοφόρων;
    Δηλαδή τον πληρώνουμε να ‘’κόβει βόλτες΄΄ στο Αιγαίο, με κότερα, ..αγνώστου ιδιοκτησίας και προέλευσης;
    Όλοι αυτοί, οι ακρο-μέσο δεξιοί, τόσα χρόνια δεν κυβερνούσαν και δεν κυβερνούν μέχρι σήμερα; Αυτοί δεν αποφάσιζαν, δεν έκλεβαν το αίμα και τον ιδρώτα του λαού; Αυτοί σήμερα δεν οδήγησαν την Ελλάδα στο γκρεμό; Αυτοί σήμερα σαν σκυλάκια δεν τρώνε τα κόκκαλα που τους ρίχνει ο Αλέξης; Ποιοι υποστηρίζουν και διατηρούν τον Αλέξη στην κυβέρνηση;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.