ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός - Ατρόμητος

Κόλλησε στο μηδέν ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο στο γήπεδο Καραϊσκάκη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ολυμπιακός και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0 στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στο πρώτο ματς του ζευγαριού για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα στο πρώτο μέρος όχι γιατί ο Ατρόμητος ήταν επικίνδυνος μπροστά, αλλά γιατί ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα και όταν το έκανε, έχανε μεγάλες ευκαιρίες. Όπως αυτή του Καρντόσο στο 24ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις τριπλάσιες τελικές φάσεις από τον Ατρόμητο, αλλά όσο το γκολ δεν ερχόταν τόσο το άγχος κυρίευε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών του Μπέντο. Ο Πορτογάλος έριξε στο ματς και τον Ιντέγε, αλλά ο Ατρόμητος κράτησε το 0-0 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στη ρεβάνς του Περιστερίου (θα διεξαχθεί 1 ή 2 Μαρτίου).

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Νικολάου, Σισοκό, Ρέτσος, Μαρτίνς, Μανθάτης, Ανδρούτσος, Καρντόσο, Ανσαριφάρντ

Η ενδεκάδα του Ατρόμητου: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπάγκα, Ούμπιντες, Τόνσο, Λημνιός, Πλατέλλας,  Λε Ταλέκ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.