ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πάουλο Μπέντο

«Πάμε για τη νίκη»

Σαφώς αισιόδοξος για την τροπή που θα πάρουν τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Οσμανλισπόρ εμφανίστηκε ο Πάουλο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος προπονητής των "ερυθρόλευκων" τόνισε: "Από τους τραυματίες, ο Ελιουνούσι και ο Ιντέγε δεν θα είναι διαθέσιμοι. Κατά τ' άλλα η ομάδα είναι πολύ καλά, βρίσκεται μετά το ματς του Σαββάτου σε πολύ καλή κατάσταση, γιατί είχε μία μέρα να ξεκουραστεί.

Είχαμε περισσότερο χρόνο για να προετοιμάσουμε το ματς με τον καλύτερο τρόπο. Οι παίκτες είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι για το τι πρέπει να κάνουν. Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Κι όταν λέμε καλό αποτέλεσμα, εννοούμε νίκη".

Οι νίκες πάντα μας φέρνουν αυτοπεποίθηση. Είναι καλό που ερχόμαστε από συνεχόμενες νίκες, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς τι ήταν αυτό που σε οδήγησε στις νίκες, αλλά και τι λάθη πρέπει να διορθώσεις.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε καλό σημείο και τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα είναι καλά. Βρισκόμαστε μέσα στη διοργάνωση του Κυπέλλου, απομένει να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι και στην Ευρώπη είχαμε προκριθεί από την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων. Τώρα έχουμε την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση για να προχωρήσουμε".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.