ΕΛΛΑΔΑ

Σαρωτική η Μπάγερν, μεγάλο προβάδισμα για τη Ρεάλ

Χορταστική ήταν η βραδιά στο Champions League την Τετάρτη με τη Μπάγερν Μονάχου και τη Ρεάλ Μαδρίτης να παίρνουν μεγάλες νίκες και συνάμα το ξεκάθαρο προβάδισμα για πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Οι Βαυαροί ισοπέδωσαν 5-1 την Αρσεναλ, ενώ η Ρεάλ επικράτησε 3-1 της αξιόμαχης Νάπολι.

Η Μπάγερν ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι στο Μόναχο. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τη συντριπτική κατοχή της μπάλας, ενώ στο 11ο λεπτό με το υπέροχο γκολ του Ρόμπεν προηγήθηκε στο σκορ. Η Άρσεναλ απάντησε με τον Σάντσες στο 30', είχε μία μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή, αλλά στο δεύτερο μέρος παραδόθηκε στις ορέξεις των Βαυαρών.

Στο 53ο λεπτό ο Λεβαντόβσκι έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους για να έρθει ο Τιάγκο με δύο γκολ (56', 63') να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο εντυπωσιακό 4-1. Το κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου έβαλε ο Μίλερ στο 88' διαμορφώνοντας το τελικό 5-1 που δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στη Μπάγερν για πρόκριση στα προημιτελικά.

Στη Μαδρίτη η Νάπολι αιφνιδίασε τη Ρεάλ Μαδρίτης με το έξυπνο γκολ του Ινσίνιε στο 8ο λεπτό, αλλά δεν μπόρεσε να αντέξει στην πίεση. Οι γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορα την απάντηση και ισοφάρισαν με τον Μπενζεμά στο 18ο λεπτό, ενώ στο δεύτερο μέρος με ακόμη δύο γκολ πήραν μεγάλη νίκη και πλέον έχουν το πάνω χέρι για πρόκριση. Στο 49' ο Κρόος έκανε το 2-1 και στο 54' ο Καζεμίρο έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.