ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη στις 28 Φεβρουαρίου

Δείτε φωτογραφίες του Νιγηριανού που χτυπούσε και έκλεβε ηλικιωμένους στην Κυψέλη

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία του ληστή που χτυπούσε βάναυσα ηλικιωμένους και τους έκλεβε ό,τι πολύτιμο διέθεταν στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκειται για τον Νιγηριανό Αμέτσι Πρινς, ο οποίος συνελήφθη μετά από επιχείρηση της αστυνομίας στις 28 Φεβρουαρίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

Ο αλλοδαπός δράστης ενεργούσε με ανελέητη βιαιότητα και είχε εξελιχθεί στον τρόμο και τον φόβο των κατοίκων της περιοχής. Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα κατά συρροή, βαριά σωματική βλάβη κατά συρροή και αντίσταση κατά της αρχής.

Ο Νιγηριανός Αμέτσι Πρινς ήταν γεννημένος στις 30 Οκτωβρίου του 1985, ενώ δεν διευκρινίστηκε αν βρισκόταν νόμιμα στην Ελλάδα ή όχι.

Nigirianos2

Nigirianos3

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Από τότε που πέθανα όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο.

  2. ενα 17:54 21/03/2017

    με τον παπαδοπουλο κοιμομασταν με ανοιχτες πορτες

  3. με τον παπαδοπουλο κοιμομασταν με ανοιχτες πορτες

  4. ELLHNAS. 1:21 15/03/2017

    Ένας ακόμα επενδυτής του Τσίπρα και του Καμμένου από αυτούς που άφησαν τις χώρες τους στην Αφρική και την Ασία και ήρθαν στην Ελλάδα για να κλέβουν τους ρημαγμένους από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Έλληνες φτωχούς συνταξιούχους.Αυτός ο κακοποιός από την Αφρική ήταν ρατσιστής με τους Έλληνες ηλικιωμένους συνταξιούχους, τους οποίους όχι μόνο έκλεβε αλλά και κακοποιούσε σωματικά.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.