ΚΟΣΜΟΣ

Στην επαρχία Σιντζιάνγκ της Κίνας

Ένας μετεωρίτης, σε πρόταση γάμου

Στις 14 Μαρτίου, στην πόλη Ουρούμτσι, στην επαρχία Σιντζιάνγκ της Κίνας, ο Λιου (αυτό είναι το επώνυμό του) έκανε πρόταση γάμου στο κορίτσι του.
Είχαν δεσμό εδώ και τέσσερα χρόνια, κι ήρθε η ώρα να την αποκαταστήσει. Με μια διαφορά: αντί για το καθιερωμένο μονόπετρο, γονατιστός, ζήτησε την καρδιά της προσφέροντάς της έναν μετεωρίτη, βάρους 33 τόνων. Ναι, βλέπουν καλά τα μάτια σας, μετεωρίτη βάρους 33 τόνων!
Έναν χρόνο νωρίτερα, ο Λιου κι η δέσποινα της καρδιάς του ήσαν διακοπές. Τότε, πήγε το κορίτσι να δει τον εν λόγω μετεωρίτη. Αργότερα, τη ρώτησε αν της άρεσε ο μετεωρίτης κι αυτή είπε «ναι, μου άρεσε ο μετεωρίτης».
Επικοινώνησε, λοιπόν, ο Ρωμαίος με τον ιδιοκτήτη και τον ρώτησε αν μπορεί να αγοράσει τον μετεωρίτη χωρίς να το μάθει η Ιουλιέτα του. Σύμφωνα, με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, ακούμπησε 1 εκατομμύριο γουάν (145.000 δολάρια).

meteoritis
Και στις 14 του μηνός έστησε το σκηνικό για να της κάνει πρόταση γάμου. «Τραγούδησε» τον έρωτά του γι' αυτήν κι εκείνη δέχθηκε να τον παντρευτεί. «Μ' αυτόν τον τρόπο, ήταν πολύ ρομαντικό. Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα ξαναδεί τόσο μεγάλη πέτρα» είπε στους ρεπόρτερ η μέλλουσα κυρία Λιου.
Η ηλεκτρονική έκδοση της «Daily Mail» μας προσφέρει ακόμα και το βίντεο της στιγμής της πρότασης του κυρίου Λιου. Ας πάρουν παράδειγμα οι ερωτευμένοι όταν έρθει η στιγμή που θα διαλέξουν πέτρα για το μονόπετρο με το οποίο θα κάνουν πρόταση γάμου στην αγαπημένη τους.
http://www.dailymail.co.uk/news/peoplesdaily/article-4315506/Man-proposes-girlfriend-33-tonne-meteorite.html

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.