ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Euroleague: Σε περιπέτειες ο Παναθηναϊκός για την πρόκριση στα νοκ-άουτ

Η ήττα του Παναθηναϊκού από την Ζαλγκίρις δεν προκάλεσε μόνο απογοήτευση στο πράσινο στρατόπεδο αλλά έβαλε το τριφύλλι και σε μπλεξίματα όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ακόμη και η θέση στην 8άδα με μειονέκτημα έδρας είναι πολύ πιθανό πλέον να χαθεί. Η απρόσμενη ήττα του Παναθηναϊκού στο Κάουνας από την Ζαλγκίρις, άφησε τους πράσινους στο 14-11, όπου πλέον ισοβαθμούν με Ερυθρό Αστέρα και Μπασκόνια ενώ η Νταρουσάφακα είναι αυτή που απειλεί έχοντας ρεκόρ 12-12.

Το τριφύλλι οφείλει πλέον να ξεχάσει τη μάχη για την 4άδα και κοιτάζει κυρίως τις ομάδες που έρχονται από πίσω. Το επόμενο παιχνίδι με τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ είναι καθοριστικής σημασίας. Η «βασίλισσα» δίνει μάχη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 1η θέση του ομίλου και μόνο αδιάφορη δεν θα εμφανιστεί απέναντι στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

«Κλείδωμα» στα αποδυτήρια

Εξαλλος με την εμφάνιση των παικτών του ήταν ο Τσάβι Πασκουάλ μετά το τέλος του αγώνα με την Ζαλγκίρις και την ήττα με σκορ 64-58.

Ο Ισπανός προπονητής κράτησε κλεισμένους τους παίκτες στα αποδυτήρια για σχεδόν μισή ώρα μετά το τέλος του αγώνα και ήταν χαρακτηριστική η απογοήτευση στα πρόσωπά τους κατά την αποχώρηση από την λιθουανική πόλη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.