Neo

«Φτύσιμο» στα μούτρα τους…

Μία ερώτηση με πολύ νόημα απευθύνει στους πρώην συντρόφους του και νυν υπουργούς, βουλευτές και αξιωματούχους της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου, Σωκράτης Ξυνίδης, στον απόηχο των όσων ανέφερε στη συνέντευξή του στην εφημερίδα “Documento” για τον Κώστα Καραμανλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Απευθυνόμενος ονομαστικά στους Μάρκο Μπόλαρη, Θεοδώρα Τζάκρη, Λούκα Κατσέλη και Χρήστο Σπίρτζη, τους ζητά να απαντήσουν αν όντως οι όροι με τους οποίους πολιτεύτηκε ο Κώστας Καραμανλής και αν το κοινοβουλευτικό του ήθος δεν συγκρίνονται με αυτό της ηγεσίας που τον διαδέχθηκε, δηλαδή του Γιώργου Παπανδρέου και της κυβέρνησής του.
«Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς γιατί μάτωσα μαζί τους στο κόμμα και στην κυβέρνηση. Μέχρι τώρα κατανοούσα εν πολλοίς τη στάση τους. Αυτό που είπε ο Τσίπρας όμως είναι φτύσιμο στα μούτρα τους. Το δέχονται;», ρωτά ο πρώην υπουργός. Σημειώνει δε, πως η σιωπή τους σημαίνει ‘ναι’. Και σε αυτή την περίπτωση «με γεια τους και χαρά τους και η αναξιοπρέπεια δικιά τους»…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.