ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Καράογλου: Αν τα μέτρα έρθουν με πολλά άρθρα θα σταθούμε θετικά στις μεταρρυθμίσεις

Σε διαφορετικό μήκος κύματος από τον Κυρ. Μητσοτάκη ο οποίος προεξόφλησε ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει τα μέτρα τοποθετήθηκε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Θ. Καράογλου, δηλώνοντας «Στο Κόκκινο» ότι αν τα μέτρα έρθουν προς ψήφιση σε ένα άρθρο θα καταψηφιστούν. Αν όμως δοθεί η δυνατότητα για πολλά άρθρα, τότε η ΝΔ θα καταψηφίσει τα δημοσιονομικά και θα υπερψηφίσει τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
Μιλώντας στην εκπομπή «Η δύσκολη ζωή στο πολιτικό ρεπορτάζ» και τους Δ. Κουκλουμπέρη και Ν. Σβέρκο ο κ. Καράογλου σημείωσε ότι «Θέλουμε να κλείσει η συμφωνία και η αξιολόγηση. Θα δούμε το νομοσχέδιο, αν είναι πλήρες και έχει πολλά άρθρα θα το δούμε από την αρχή.

«Θα καταψηφίσουμε τα δημοσιονομικά, τα μέτρα για τις συντάξεις κτλ και θα σταθούμε θετικά στα μέτρα που έχουν μεταρρυθμίσεις. Αν έρθει όμως ως κατεπείγον τότε είμαστε αναγκασμένοι να το καταψηφίσουμε συνολικά» δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Αν είναι όλα πακέτο θα το καταψηφίσουμε. Αν έρθει με διαφορετικά άρθρα όπου πρέπει να σταθούμε θετικά θα το κάνουμε. Αλλά κατά 99% θα έρθουν με ένα άρθρο», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.