ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη τακτικού διοικητή της πολυεθνικής άσκησης ναρκοπολέμου «Αριάδνη» στο ερευνητικό πλοίου μελέτης θαλάσσιου περιβάλλοντος του ΝΑΤΟ

To πλοίο επιστημονικών ερευνών του ΝΑΤΟ «TS NRV ALLIANCE», το οποίο συμμετείχε για πρώτη φορά στην πολυεθνική άσκηση ναρκοπολέμου «ΑΡΙΑΔΝΗ», που διεξήχθη στην περιοχή του Ιονίου, επισκέφθηκε ο τακτικός διοικητής της άσκησης και διοικητής Ναρκοπολέμου, πλοίαρχος Απόστολος Τριβλίδης, συνοδευόμενος από τον διευθυντή Ασκήσεων του ΓΕΝ, πλοίαρχο Μιχάλη Δεμέστιχα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ξεναγήθηκε στους χώρους του πλοίου και ενημερώθηκε από τον κυβερνήτη για τις δυνατότητες και τις δραστηριότητες του πλοίου και του συμμαχικού επιστημονικού κέντρου θαλάσσιων ερευνών (Centre for Maritime Research and Experimentation- NATO/CMRE ) στο οποίο υπάγεται.

Στην «ΑΡΙΑΔΝΗ» που ολοκληρώθηκε χθες, συμμετείχαν ναρκοθηρευτικά του ΝΑΤΟ από την Ισπανία, τη Γερμανία, την Τουρκία, την Αίγυπτο, τη Γαλλία και τη Ρουμανία, ενώ παρατηρητές απέστειλαν η Βουλγαρία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ και η Ρουμανία. Η Ελλάδα συμμετείχε με μία φρεγάτα, μία κανονιοφόρο, ναρκοθηρευτικά και ομάδα εξουδετέρωσης ναρκών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.