ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα θα παίξει ο Ολυμπιακός με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα

Η ΑΕΚ αναγκάζει τον Λεμονή σε αλλαγές

Το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο αναγκάζει τον Τάκη Λεμονή να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.

Οι Πειραιώτες παίζουν την Κυριακή με τους Βοιωτούς για το πρωτάθλημα και συγκεκριμένα την 28η αγωνιστική και τη Μεγάλη Πέμπτη αντιμετωπίζουν στο Ολυμπιακό Στάδιο την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός θέλει δύο βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια για να κατακτήσει και μαθηματικά το 44ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και ο Τάκης Λεμονής θεωρεί πως κάποιοι παίκτες πρέπει να πάρουν ανάσες για να είναι φρέσκοι για το ματς με την Ένωση.

Εννοείται πως η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό δεν είναι το ίδιο κρίσιμη με αυτή κόντρα στην ΑΕΚ, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν περιθώρια να πάρουν τους βαθμούς που θέλουν στα επόμενα δύο παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Γι' αυτό το λόγο ο Έλληνας προπονητής αναμένεται να αφήσει εκτός ενδεκάδας παίκτες όπως ο Φορτούνης, ο Ανσαριφάρντ και ο Καμπιάσο για να τους έχει πανέτοιμους για το ντέρμπι Κυπέλλου της Μεγάλης Πέμπτης στο ΟΑΚΑ.

Αυτό σημαίνει πως κόντρα στον Λεβαδειακό είναι πάρα πολύ πιθανό να δούμε βασικούς τους Ρέτσο, Μπουχαλάκη και Τσόρι, οι οποίοι έχουν λιγότερα παιχνίδια στα πόδια τους και μπορούν να βγάλουν εις πέρας τη συγκεκριμένη αποστολή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.