ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η τρομερή Μονακό νίκησε στο Ντόρτμουντ

Η Μονακό του Ζαρντίμ νίκησε 3-2 στη Γερμανό τη Ντόρτμουντ και έκανε άλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League.

Η φοβερή και τρομερή Μονακό του Ζαρντίμ νίκησε 3-2 τη Ντόρτμουντ εκτός έδρας -στον προημιτελικό που αναβλήθηκε τη Μ.Τρίτη λόγω της έκρηξης στο πούλμαν της γερμανικής ομάδας- και έκανε τεράστιο βήμα για πρόκριση στην ημιτελική φάση του Champions League.

Η Μονακό κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους με δύο γκολ και ένα χαμένο πέναλτι. Στο 17' ο Εμ'Μπαπέ κέρδισε την εσχάτη των ποινών από τον Παπασταθόπουλο, ο Φαμπίνιο ανέλαβε την εκτέλεσή του, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Εμ'Μπαπέ έκανε ό,τι δεν κατάφερε ο συμπαίκτης του και άνοιξε το σκορ για τους Μονεγάσκους (από θέση οφσάιντ), ενώ στο 35' ο Μπέντερ έδωσε -με αυτογκόλ- δύο γκολ διαφορά στους φιλοξενούμενους. Ο παίκτης της Ντόρτμουντ πΠροσπάθησε με κεφαλιά να απομακρύνει την μπάλα προ του Φαλκάο, από τη σέντρα του Ράτζι από αριστερά, αλλά την έστειλε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Ντόρτμουντ αντέδρασε και μείωσε το σκορ στο 57ο λεπτό με τον Ντεμπελέ, αλλά ο Εμ'Μπαπέ με δεύτερο προσωπικό τέρμα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3. Τελικά στο 84ο λεπτό ο Καγκάουα διαμόρφωσε το τελικό 2-3 και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της Ντόρτμουντ ενόψει ρεβάνς.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (5-4-1): Μπούρκι, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Σβεν Μπέντερ, Γκίντερ, Σμέλτσερ, Βάιγκλ, Καγκάουα, Ουσμάν Ντεμπελέ, Ραφαέλ Γκερέιρο, Ομπαμεγιάνγκ.

ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Αλμαμί Τουρέ, Γκλικ, Ζέμερσον, Ράτζι, Φαμπίνιο, Ζοάο Μιράντα, Μπερνάρντο Σίλβα, Λεμάρ, Εμ'Μπαπέ, Φαλκάο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.