Neo

Καρφώνει Τσίπρα, και …όχι μόνο!

Με τον Πινόκιο παρομοιάζει τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, καταλογίζοντάς του "ασύστολα ψεύδη". Αυτό όμως είναι …πλημμέλημα, μπροστά στο ‘κάρφωμα’ που κάνει σε πρώην πρωθυπουργούς, ακόμα και του κόμματος που τότε υπηρετούσε.
«Και τώρα με τόσο μεγάλη μύτη, πώς να περάσουμε από τις πόρτες των Βρυξελλών ή του Βερολίνου, Αλέξη; Δεν αφήνεις κανέναν να διαχειριστεί τα πράγματα για κάνα δυο μήνες και να τα παραδώσει στους επερχόμενους;», ρωτά, σημειώνοντας πως οι προκάτοχοί του «Κώστας Σ., Κώστας Κ. και Γιώργος Π.», όπως γράφει εννοώντας προφανώς τον Κώστα Σημίτη, τον Κώστα Καραμανλή και τον Γιώργο Παπανδρέου, «όταν είδαν την πανωλεθρία να έρχεται, την κοπάνισαν και χάθηκαν μέσα στον κουρνιαχτό». Σημειώνει μάλιστα πως μέχρι ενός σημείου, το έκαναν επιτυχώς. «Εσύ τι κάθεσαι με τέτοια μυτόνγκα και επαναλαμβάνεις δηλώσεις επί δηλώσεων;», λέει, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, καταλήγοντας πως «στην μάχη κανείς μένει για να πολεμήσει με το σπαθί του και όχι με μία μύτη, που συνεχώς επιμηκύνεται και μάλιστα φτιαγμένη από ξύλο»...

6 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Θ.Τ. 21:47 16/04/2017

    Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο. Ο Πάγκαλος τολμά και βάζει τον ΓΑΠ στο ίδιο τσουβάλι με τον Βούδα, και «ξεχνάει» τον Σαμαρά. Με αυτά που λέει βοηθά τελικά όχι μόνο τον Κούλη, αλλά και τον Τσίπρα. Συμπέρασμα άφησε τον πολύ σωστό αντισταλινισμό και προσχώρησε στον λυσσασμένο αντικομμουνισμό και τον διάδοχό του τον λυσσασμένο αντιπασοκισμό της δεξιάς και της «αριστεράς». Στάση που δεν τιμά τα πρώτα του . . .

  2. Απαράδεκτο το σχόλιο του Θ.Πάγκαλου ως προς τον Γ.Παπανδρέου. Λες και δε ζούμε στην ίδια χώρα. Βασικά τον Κ.Καραμανλή αφορά ο συλλογισμός του αλλά είπε να το παίξει αντικειμενικός και δίκαιος….ε όχι….καλά είναι πια….

  3. Ο κύριος Πάγκαλος Καλά θα κάνει να μη βάζει όλους στο ίδιο «τσουβαλι».
    Θα ασχοληθώ μόνο για τον Γ.Παπανδρεου.
    Ο Μόνος πολιτικός Ίσως και στον κόσμο που έβαλε την πατρίδα πάνω από κόμμα ψήφους ονομα και οικογένεια.Ο μόνος που τα έβαλε με συμφέροντα που τελικά με την βοήθεια και «συντρόφων του»τον έριξαν.Αν κάποιος ξέρει κάποιον άλλον καλύτερο του Γιώργου να μας πει το ΌΝΟΜΑ.Γιαυτο Κύριε Πάγκαλε να προσέχετε όταν αναφέρεστε σε Γ.Παπανδρεου.Σε έναν πολιτικό που καθημερινά δικαιώνεται.
    Χαιρετώ τον αξιόλογο φίλο Δ.Μπογδη.
    Χριστός Ανέστη. ΣΕ ΌΛΟΥΣ.

  4. FRIDA. 10:10 15/04/2017

    Ό Θεόδωρος Πάγκαλος έχει δίκιο.Ό πολιτικός ψεύτης και απατεώνας Τσίπρας έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου για την δίψα του για εξουσία.Σύμμαχο στην κυβέρνηση Εθνικής καταστροφής και χρεοκοπίας βρήκε τον αρχομανή και καρεκλοκένταυρο Πάνο Καμμένο.Μετά από δυόμιση χρόνια ο καραγκιόζης Τσίπρας έχει φέρει την χώρα στο απόλυτο αδιέξοδο και στην υπογραφή ενός τετάρτου σκληρότατου μνημονίου.Είναι ντροπή για την Ελλάδα σαν Δημοκρατικοί χώρα να τη κυβερνάει ο πολιτικός απατεώνας και τυχοδιώκτης Τσίπρας.Είναι τραγωδία την Ελλάδα αυτή την στιγμή να κυβερνάει το 20% του εκλογικού σώματος.Ή κυβέρνηση της Οικονομικής και Εθνικής χρεοκοπίας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχει πιά την λαική νομιμοποίηση για να μας κυβερνά παρά φύση και να μας καταστρέφει.Ότι και να κάνουν ο Τσίπρας και ο Καμμένος θα μείνουν στην Ελληνική ιστορία καταγεγραμμένοι ώς προδότες, ανθέλληνες, δοσίλογοι δίπλα στον κατοχικό Πρωθυπουργό Τσολάκογλου που τόσο άρεσε στον χοντροπάνο Καμμένο.Κύριε Πάγκαλε Καλό Πάσχα.Έχεις μεγάλο δίκιο τελικά.Μεγάλο τσογλάνι ο Αλέξης.Δεν εκπροσωπεί τον Ελληνικό λαό παρά μόνο τους χαφιέδες του ΣΥΡΙΖΑ και τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες.

  5. Alek 14:49 14/04/2017

    Δυστυχώς κύριε Πάγκαλε τα ισοπεδώνεται όλα και όλους. Ο κύριος Σημίτης έφυγε πριν τις εκλογές που όλα έδειχναν ότι θα τις έχανε. Ο κ. Καραμανλής έφυγε γιατί όλα έδειχναν ( σε αυτόν και σε ορισμένους που γνώριζαν όλα τα οικονομικά στοιχεία ) ότι θα σκάσει οικονομική «βόμβα» πτώχευσης. Ο κύριος Παπανδρέου έφυγε γιατί έπρεπε να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις με την πιεστική πολιτική των μνημονίων με την βοήθεια των κοινοβουλευτικών στελεχών του κόμματός του, κάποιοι εκ των οποίων τον «πούλησαν» ( πρόδωσαν) όταν αντιλήφθηκαν ότι ήταν η κατάλληλη ώρα. Η οποία βέβαια ήρθε ακριβώς μετά την απόφαση για διενέργεια δημοψηφίσματος όπου ο λαός θα αποφάσιζε «την μοίρα» του και μετά την θητεία της κυβέρνησής του. Με λίγα λόγια δεν είχε συναίνεση ούτε από την αντιπολίτευση ούτε από την συμπολίτευση και πρακτικώς δεν μπορούσε να ρωτήσει ούτε τον λαό του. Έφυγε μάλιστα χωρίς να βάλει την χώρα στην περιπέτεια εκλογών.

    • Πολυ σωστά τα γραφεις φίλε Αelk !
      Eπιπρόσθετα ο ΓΑΠ μας μίνησε το «αλλάζουμε ή βουλιάζουμε » και έφερε τις πιό σοβαρές ματαρρυθμίσεις και αλλαγές στην κυβερνηση και το πολιτικό σύστημα , ενώ οι υπόλοιποι στους οποίους αναφέρεται ο κ. Πάγκαλος καθώς και οι τρόποι του ίδιου του πρωην μεγαλουπουργού Θόδωρου , δεν συνέβαλαν στο παραμικρό για να ξελασπώσουμε . ..
      Γιαυτό ακόμη και τώρα οι μόνες ελπίδες και το μονο όραμα που υπάρχει στην πατρίδα μας ακούει στο ονομα ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ !
      Οχι οτι θα βγουν κυβέρνηση , αλλα είναι βέβαιον οτι θα προσπαθήςουν όπως και την περίοδο Οκτ.2009 — 2011 , για να μην βουλιάξουμε και να γίνουμε σύγχρονο και ελεύθερο κρατος .
      Μόλις καταλάβει και η Ελληνική Κοινωνία μας , οτι πρέπει να «αποβάλουμε το εγώ και μπούμε στο εμείς «, τοτε θα αλλάξει και η μοίρα μας!
      Φτάνει πιά , να στερούμε την ελπίδα από τους απογόνους μας !
      καλή Ανάσταση !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.