Neo

Μία συζήτηση για τη Σοσιαλδημοκρατία με τον Αντιπρόεδρο του SPD

Μια ανοιχτή συζήτηση με τον Αντιπρόεδρο του SPD Thorsten Schäfer-Gümbel διοργανώνουν για αύριο Παρασκευή 7 Απριλίου στις επτά το απόγευμα στο “Europe Direct” του Δήμου Αθηναίων οι PES Activists Greece, σε συνδυασμό με το Friedrich-Ebert-Stiftung Aten, την πολιτική κίνηση Μπροστά και το γραφείο πληροφόρησης Europe Direct του Δήμου Αθηναίων. Αντικείμενο της συζήτησης η Σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα και την Ευρώπη, οι γερμανικές εκλογές, οι ελληνικές εξελίξεις και το κοινό μας μέλλον.
Της εισήγησης του Αντιπροέδρου του SPD θα ακολουθήσουν σχόλια του προέδρου της κίνησης ‘Μπροστά’ Παναγιώτη Βλάχου και του Εθνικού Συντονιστή των PES Activists Greece Αλέξανδρου Καρύδη, ενώ προγραμματίζεται ζωντανή σύνδεση με τον Μάρτιν Σουλτς, υποψήφιο καγκελάριο της Γερμανίας εκ μέρους του SPD και πρώην Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό από το Ντουίσμπουργκ και την ανοιχτή εκδήλωση “Europe Turn Left” που διοργανώνει την ίδια ώρα η νεολαία του SPD με το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα (PES).
Στη συζήτηση με θέμα «60 χρόνια Ευρώπη – Τα διλήμματα της Σοσιαλδημοκρατίας», θα αναζητηθούν μεταξύ άλλων απαντήσεις σε ερωτήματα όπως «μπορούν οι νίκες των προοδευτικών σε Γαλλία και Γερμανία να αλλάξουν την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην πιο κρίσιμη ιστορικά καμπή της;», ή «μπορεί το ευρωπαϊκό εγχείρημα να εμπνεύσει ξανά τους πολίτες και να κερδίσει τις καρδιές των νέων;» και «τι σημαίνει προοδευτική μεταρρύθμιση σήμερα;». Έχει άραγε απαντήσει η Σοσιαλδημοκρατία σε μια εποχή περιχαράκωσης και εσωστρέφειας; Μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα;
Για αυτά και άλλα πολλά, όσοι πιστοί, προσέλθετε!

pes1

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.