ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκησε ο ΠΑΟΚ και περιμένει

Αν και αγχώθηκε, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τη Λάρισα στην Τούμπα για τοπρωτάθλημα της Super League.

Με ένα γκολ στα τελευταία λεπτά κάθε ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 της αξιόμαχης ΑΕΛ στην Τούμπα και ελπίζει σε στραβοπάτημα ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στο μεταξύ τους ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος κόντρα στη Λάρισα που προσπαθούσε να απειλήσει μόνο με αντεπιθέσεις. Ο Δικέφαλος είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 37ο λεπτό με το γκολ του Κάνιας.

Λίγο πριν την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα, ο Μυστακίδης άνοιξε ωραία την μπάλα στον Μάτος εκείνος απέφυγε τον Μασαλέσα έκανε το σουτ το οποίο σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Ξεονοδόχοβ.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και απείλησαν τον ΠΑΟΚ που έδειχνε ανήμπορος να κρατήσει μπάλα και να επιτεθεί, προκαλώντας τις αποδοκιμασίες του κόσμου στην Τούμπα.

Πάντως, στο 87ο λεπτό το άγχος έφυγε από την Τούμπα, αφού ο Κίτσιου βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την ομάδα του Ιβιτς.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μάτος, Λέοβατς, Κάνιας, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ενρίκε, Αθανασιάδης.

ΑΕΛ: Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς, Ναβάρο, Φατιόν, Μασαλέσα, Αβραάμ, Ντέλετιτς, Βαρέλα, Ναζλίδης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.