ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο

Διπλό και Champions League για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και τερμάτισε πρώτη στα πλέι οφ.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τον αξιόμαχο Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τερμάτισε πρώτη στα πλέι οφ της Super League και το καλοκαίρι θα διεκδικήσει την είσοδό της στους ομίλους του Champions League.

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και ήταν η ομάδα που είχε τις περισσότερες τελικές προσπάθειες. Ωστόσο, ο Πανιώνιος ήταν αυτός που βρήκε το γκολ, με το τέρμα του Μασούρα στο 21ο λεπτό. Η Ενωση απάντησε σχετικά γρήγορα, με το σουτ του Μάνταλου στο 34ο λεπτό και είχες ευκαιρίες για να ανατρέψει το αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Μπεν με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 57ο λεπτό.

Οσο περνούσε ο χρόνος η ΑΕΚ ανέβαζε την αποδοσή της και τελικά στο 81ο λεπτό ο Αραούχο με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-2. Οι «κιτρινόμαυροι» κράτησαν έως τέλους το υπέρ τους αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με το 2-3 στο άλλο ματς, κατέκτησαν την πρώτη θέση στα πλέι οφ και κέρδισαν το δικαίωμα να αγωνιστούν στα προκριματικά του Champions League.

Η τελική βαθμολογία:

1. ΑΕΚ 12
2. ΠΑΟΚ 11
3. Παναθηναϊκός 6
4. Πανιώνιος 4

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Γκιοατά, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Μασούντ, Μπεν, Γεσίλ.

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Αραούχο, Αλμέιδα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.