ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μονακό-Γιουβέντους: Η πρώτη κόντρα

Μονακό και Γιουβέντους κοντράρονται απόψε στις 21:45 (ΕΡΤ1) στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Champions League.

Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για ιδιαίτερα... εμπορικό ζευγάρι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον αποψινό δεύτερο ημιτελικό του Champions League. Αναφερόμαστε φυσικά στην αναμέτρηση της Μονακό με τη Γιουβέντους, δύο ομάδων που έχουν ως στόχο να βάλουν τις βάσεις πρόκρισης στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η αποψινή αναμέτρηση (21:45, ΕΡΤ1) στο Μονακό ίσως κρίνει πολλά για το ποια ομάδα θα αποκτήσει προβάδισμα για τον τελικό. Από τη μία η φοβερή και τρομερή Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ που συνεχίζει να... τρελαίνει την Ευρώπη και από την άλλη η μεγάλη Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου, η Γιουβέντους, η οποία πέρασε με θρίαμβο το σκόπελο της Μπαρτσελόνα στην προημιτελική φάση και ονειρεύεται επιστροφή στον τελικό και -γιατί όχι;- κατάκτηση του τροπαίου για πρώτη φορά μετά το 1996. Στην αντίπερα όχθη, η Μονακό απέκλεισε στα προημιτελικά την Ντόρτμουντ του Παπασταθόπουλου με δύο νίκες.

Η Μονακό, θυμίζουμε, πως είχε παίξει στον τελικό του 2004, με τον Άκη Ζήκο στο ρόστερ της, κόντρα στην Πόρτο του Ζοσέ Μουρίνιο. Η Γιουβέντους πήγε στον τελικό του 2005, αλλά έπεσε πάνω στην πανίσχυρη Μπαρτσελόνα με αποτέλεσμα να χάσει 3-1 στην αναμέτρηση του Βερολίνου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.