ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τι γίνεται με τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού

Τι γίνεται με τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού. Ο Ρεμί Γκαρντ που παραμένει το φαβορί και το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Τάκης Λεμονής.

Το δικαστικό κομμάτι αναφορικά με το εφετινό πρωτάθλημα και τη μάχη που δίνει ο Ολυμπιακός για να αντικρούσει τις κατηγορίες του ΠΑΟΚ, έχουν φέρει πίσω τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν. Κι όταν λέμε σχεδιασμό, αναφέρουμε και το κομμάτι του προπονητή.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δηλώσει μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη μαθηματική εξασφάλιση του εφετινού πρωταθλήματος πως σε 15 μέρες θα έχουν γίνει οι σημαντικότερες -αν όχι όλες- οι κινήσεις για την ενίσχυση του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε πρώτο πλάνο ήταν (και είναι) το θέμα του προπονητή, με τον Ρεμί Γκαρντ να παραμένει το μεγάλο φαβορί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αποκλείεται να γίνει η... έκπληξη. Αυτή θα είναι η παραμονή του Τάκη Λεμονή στον πάγκο.

Ο Γάλλος προπονητής αρέσει στους Πειραιώτες και μένει να γίνουν οι τελικές επαφές -όταν ταξιδέψει στην Ελλάδα- ωστόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε και με τον Τάκη Λεμονή, κάτι που σημαίνει πως δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δοθεί ευκαιρία στον Έλληνα τεχνικό να παραμείνει και τη νέα σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι στον Ολυμπιακό είναι ικανοποιημένοι από τα όσα έκανε ο Λεμονής και στο πόσο βελτίωσε την αγωνιστική εικόνα, οπότε μην εκπλαγείτε αν προκύψει... ντέρμπι ανάμεσα σε Γκαρντ και Λεμονή για την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.