ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε το βίντεο

Μπαλάφας: Μια «στραβή» πιθανότατα ήταν ο θάνατος του 11χρονου Μάριου

Ο υφυπουργός Μετανάστευσης επισήμανε στο βίντεο ότι η κυβέρνηση έχει μειώσει την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα.

Ερωτηθείς για το πρωτοφανές περιστατικό και τονθάνατο του 11χρονου μαθητή κατά τη διάρκεια της γιορτής για το τέλος της σχολικής χρονιάς, ο κ. Μπαλάφας βρήκε αφορμή να... ισχυριστεί ότι το υπουργείο Δημόσιας Τάξης ότι έχει μειώσει την εγκληματικότητα.

«Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ.Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο» ήταν κατά λέξη οι δηλώσεις του Γιάννη Μπαλάφα.

«Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι» συμπλήρωσε ο κ. Μπαλάφας.

Ο υφυπουργός Μετανάστευσης Γιάννης Μπαλάφας συνέχισε: «Φυσικά υπάρχουν τα γεγονότα που ακολούθησαν το θανάσιμο αυτό χτύπημα στο παιδί με τους κουκουλοφόρους και λοιπά. Είναι ζητήματα αυτή τη στιγμή στα χέρια της αστυνομίας. Τι άλλο να πω εγώ...».

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Στην ιδιόλεκτο των μελών του κυβερνητικού βορβορώδους βιοτόπου ο φόνος ενός 11χρονου μαθητή στο προαύλιο του σχολείου του από αδέσποτη σφαίρα αποκαλείται «στραβή» και «θανάσιμο χτύπημα»…
    Απόπατος…

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.