Neo

Με Τζανακόπουλο ο ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ.

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να απέρριψε τις εισηγήσεις για να παραστεί αυτοπροσώπως στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και να χαιρετίσει, ωστόσο η εκπροσώπηση του κυβερνώντος κόμματος θα είναι σε ανώτατο επίπεδο. Ο Neo πληροφορείται πως τον ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ώστε να καταδειχθεί η σημασία που δίνει το Μέγαρο Μαξίμου στο συνέδριο της Συμπαράταξης. Άλλωστε, δεν έχουν περάσει ούτε 5 ημέρες από το «προσκλητήριο για προοδευτική διακυβέρνηση μετά το τέλος του Μνημονίου» που απηύθυνε στη Φώφη Γεννηματά ο Αλέξης Τσίπρας την περασμένη Κυριακή, με την συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα». Θεωρείται, λοιπόν, δεδομένο ότι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος προφανώς και θα επαναλάβει όσα είπε ο πρωθυπουργός προχθές, καλώντας τα στελέχη και την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αφενός να κόψουν τον ομφάλιο λώρο με τον νεοφιλελευθερισμό, αφετέρου να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, που στηρίζουν την κυβέρνηση.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. — ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ, ΕΑΝ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΨΑΡΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ.
    — ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ Ο ΑΧΑΡΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ
    ΟΤΙ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΕΣΚΕΙΑ. ΜΕ ΣΤΥΛ ΛΑΤΙΝΟΥ ΕΡΑΣΤΗ, ΜΕ ΥΦΟΣ ΔΕΚΑ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ, ΜΕ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΜΦΟ, ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΕΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ
    ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ !!!
    — ΠΟΛΛΟΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ. ΕΓΩ
    ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΞΕΛΙΓΩΜΕΝΕΣ (ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑΣ),
    ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΕΞΙΤΑΡΟΝΤΑΙ, ΕΚΣΤΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΡΟΥΤΑΛ ΕΥΕΛΠΗ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ !!!
    — ΑΡΑΓΕ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΝΕΑΝΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΙΟΥΤΟΥ
    ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ???
    — ΠΡΟΦΑΝΩΣ……….

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.