ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γάλλος Υπ. Οικονομικών σήμερα στο Μαξίμου

Σήμερα, στις 13:30 ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών, Μπρούνο Λεμέρ. Η συνάντηση τους θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Μπ. Λεμέρ πριν το Μαξίμου θα συναντηθεί και με τον Έλληνα ομόλογο του, Ευκλείδη Τσακλώτο. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του  Γάλλος υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί και με τον κεντρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα.
Μετά τις συναντήσεις «προετοιμασίας για το Eurogroup» που είχε ο Γάλλος υπουργός στο Παρίσι, με τον Γ. Ντάισελμπλουμ πρόεδρο του Eurogroup, την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κρ. Λαγκάρντ, και τους ομολόγους του Β. Σόιμπλε και Π. Κ. Παντοάν, ο Μπ. Λεμέρ, έρχεται στην Αθήνα θέλοντας προφανώς να ολοκληρώσει την ενημέρωσή του, στοχεύοντας στην επιτυχία του Eurogroup.

Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών δείχνει αποφασισμένος να πρωτοστατήσει στην επίλυση του ελληνικού προβλήματος, συμβαδίζοντας με τη θέληση «προόδου στην Ευρώπη» που έχει ήδη εκφράσει και ο πρόεδρος Εμ. Μακρόν.

«Ο στόχος της δουλειάς μου και της επίσκεψής μου στην Ελλάδα είναι να διευκολύνω τις διαπραγματεύσεις, για να υπάρχει συμφωνία την προσεχή Πέμπτη, που θα δώσει στην Ελλάδα προοπτική για σταθερότητα και ανάπτυξη»,   δήλωσε στην εφημερίδα «Καθημερινή» ο Μπ.Λεμέρ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.