WEBTV

Ο κούκλος ηθοποιός Dominic Sherwood ξεσαλώνει στο Tropicana με ξανθιά αιθέρια ύπαρξη!

Για άλλο ένα καλοκαίρι το Tropicana διοργανώνει τα πιο σούπερ ντούπερ απογευματινά πάρτυ στην Μύκονο και συγκεντρώνει όλον τον καλό τον κόσμο. Κι όταν λέμε καλό, εννοούμε καλλιτέχνες, αθλητές και μοντέλα από όλον τον πλανήτη που δεν φεύγουν από το νησί των Ανέμων χωρίς προηγουμένως να κάνουν ένα πέρασμα από το διάσημο beach bar.

Εκεί το Mykonos Live TV συνέλαβε τον κούκλο Dominic Sherwood. Ο όμορφος Άγγλος ηθοποιός και μοντέλο, ο οποίος το 2015 πρωταγωνίστησε στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού Style της Taylor Swift, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο νησί των Ανέμων για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Ο 27χρονος Dominic, ο οποίος παρουσιάζει ετεροχρωμία στα μάτια, καθώς το ένα είναι γαλάζιο και το άλλο μισό καφέ και μισό γαλάζιο, εντοπίστηκε από την κάμερα να διασκεδάζει όχι μαζί με την ηθοποιό της σειράς Modern Family, Sarah Hyland, με την οποία μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι διατηρούσε σχέση, αλλά παρέα με ξανθιά αιθέρια ύπαρξη που ξεχώριζε για τα πληθωρικά της προσόντα! Το ξέρει αυτό η Sarah ή ο δεσμός τους αποτελεί παρελθόν και ο Dominic πνίγει τον πόνο του χωρισμού τους στην Μύκονο;

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.