ΚΟΣΜΟΣ

Βρέθηκαν τα συντρίμμια του στρατιωτικού αεροσκάφους της Μιανμάρ

 

Συνεχίζεται τo θρίλερ με την εξαφάνιση του στρατιωτικού αεροσκάφους της Μιανμάρ.  Το Γαλλικό πρακτορείο αναφέρει ότι τα συντρίμμια του έχουν βρεθεί σε θαλάσσια περιοχή της χώρας.

Το στίγμα του αεροσκάφους χάθηκε στις 9 το πρωί ώρα Ελλάδος και ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν 20 μίλια δυτικά της πόλης Νταουέι στις νοτιοανατολικές περιοχές της χώρας, εκτελώντας εσωτερική πτήση.
Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την νότια παραθαλάσσια πόλη Μιέικ, και προορισμός του ήταν η μεγαλύτερη πόλη της Μιανμάρ, Γιάνγκον. Ωστόσο το στίγμα του χάθηκε, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις στρατιωτικές αρχές της χώρας.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου Μιέικ δήλωσε, σύμφωνα με το Ρόιτερς, ότι τα άτομα που επέβαιναν στο αεροσκάφος είναι 105 και όχι 116 όπως είχε μεταδοθεί νωρίτερα.

Τα άτομα τα οποία επέβαιναν στο αεροσκάφος είναι 105 και όχι 116, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου Μιέικ. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί από τις αρχές τι ακριβώς οδήγησε στην πτώση του μιας και οι καιρικές συνθήκες ήταν ήπιες και ο πιλότος σίγουρα είχε καλή ορατότητα.

Κινητοποιημένες είναι οι δυνάμεις του στρατού, της αεροπορίας και του ναυτικού, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.