Neo

Και τώρα, που τους …προτιμά ο Άκης;

Το … «ηθικό πλεονέκτημα» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αποδομεί σε λίγες γραμμές ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου, Σωκράτης Ξυνίδης.
Σημειώνοντας λοιπόν ότι κατά καιρούς προβάλουν υποθέσεις αδιαφάνειας ή διαφθοράς της περιόδου διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ, όπως τις περιπτώσεις Τσουκάτου, Τσοχατζόπουλου, Παπαντωνίου, αλλά αντίθετα ‘θάβουν’ κάθε ευθύνη των κυβερνήσεων της ΝΔ και δη της περιόδου Καραμανλή, παρατηρεί : «Πάνω που χαίρονται για την επιτυχία της πολιτικής τους να απαξιώσουν τον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ, ταυτίζοντάς τον με τη διαφθορά και τον εκμαυλισμό της δημόσιας ζωής, έρχεται ο Άκης ουρανοκατέβατος και τους ονοματίζει ότι αυτοί είναι οι εκλεκτοί του. Ότι εχθροί του είναι το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου». Εξηγεί, δε, πως αυτό ήταν μάλλον αναμενόμενο, δεδομένου ότι ‘πρωτοπαλίκαρα’ του Άκη ‘έσπευσαν’ στον ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά την νίκη του Παπανδρέου το 2009, ενώ τα ‘αποπαίδια’ του έκαναν το ίδιο το 2012 και το 2015.
«Και τώρα τι να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Να βγει και να καταδικάσει τον Άκη που είπε καλά λόγια γι’ αυτούς;», αναρωτιέται ο πρώην υπουργός. Έλα μου ντε…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.