ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός εναντίον Κίνας για Λάνγκφορντ

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Κιθ Λάνγκφορντ, αλλά η Κίνα αποτελεί ένα σημαντικό εμπόδιο για τους «πράσινους»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ έμεινε ελεύθερος από την Ούνιξ Καζάν και ο Παναθηναϊκός έσπευσε να κάνει την κίνησή του για να δει αν μπορεί να πείσει τον 33χρονο γκαρντ να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ωστόσο, τα πράγματα με τον πρώτο σκόρερ της περσινής Euroleague (21,8 πόντοι ανά παιχνίδι) μόνο εύκολα δεν είναι.

Ο Λάνγκφορντ αποτελεί μεταγραφικό στόχο σχεδόν για τις μισές ομάδες της Ευρωλίγκας, αλλά αυτό που περιπλέκει την υπόθεση είναι η Κίνα. Ο 33χρονος παίκτης έχει πρόταση από ομάδα της Κίνας με εξωπραγματικούς οικονομικούς όρους και δεν αποκλείεται αυτή η παράμετρος να διαφοροποιήσει την κατάσταση.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ξέρει πως βρίσκεται σε μία ηλικία που πρέπει να κάνει ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο προτού αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Η πρόταση από Κίνα μεριά είναι το... συνταξιοδοτικό του πρόγραμμα, αφού μιλάμε για ποσά που ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Αν ο παίκτης βάλει ως πρώτο στόχο το καλό συμβόλαιο που θα του μεγαλώσει τον τραπεζικό του λογαριασμό τότε ο Παναθηναϊκός είναι... χαμένος από χέρι. Αν, αντίθετα, θελήσει να παραμείνει στην Ευρώπη βάζοντας υψηλούς στόχους για την Ευρωλίγκα, τότε οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν βάσιμες ελπίδες πως μπορούν να τον αποκτήσουν.

Ολα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σύντομα και αφού πρώτα ο πρώην, πλέον, παίκτης της Ούνιξ αποφασίσει το μέλλον του. Ο Παναθηναϊκός περιμένει να ακούσει την απόφασή του και έπειτα θα πράξει αναλόγως.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.