ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύνοδος της Βουλής των Εφήβων

Βούτσης: Η παρουσία σας δίνει ελπίδες

Υπό την προεδρία του προέδρου της Βουλής, Νικολάου Βούτση, ολοκληρώθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ολομέλειας, οι εργασίες της ΚΒ΄ Συνόδου της Βουλής των Εφήβων (2016-2017).

Οι «έφηβοι βουλευτές», συγκροτημένοι στις Ομάδες οι οποίες λειτούργησαν τις προηγούμενες ημέρες, προσήλθαν στην αίθουσα της Ολομέλειας προκειμένου να ανταλλάξουν ιδέες, απόψεις και προτάσεις, αλλά και να καταθέσουν τα συμπεράσματα που προέκυψαν μέσα από τις συζητήσεις και τα βιωματικά εργαστήρια, πάνω στις έξι θεματικές ενότητες με τις οποίες ασχολήθηκαν, μέσα από το πρίσμα του ενεργού πολίτη: δημοκρατικό σχολείο, ανθρώπινα δικαιώματα, πολιτισμός, κοινωνική αλληλεγγύη, ψηφιακή εποχή, περιβάλλον.

Στη συνέχεια οι «έφηβοι βουλευτές» συνεδρίασαν σε ολομέλεια, προεδρεύοντος του προέδρου της Βουλής και παρουσία των βουλευτών, μελών της κυβέρνησης, του πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα και άλλων επισήμων.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν αυτή κατά την οποία ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, δεν δίστασε να υπογραμμίσει ότι η παρουσία νέων ανθρώπων στο ιστορικό Μέγαρο της Βουλής δίνει ελπίδες για την ανανέωση της σχέσης εμπιστοσύνης κράτους και πολιτών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.