ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πέρασε το εμπόδιο της Γκαμπάλα

Ανατροπή και πρόκριση για τον Παναθηναϊκό

Πρόκριση-θρίλερ για τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ του Europa League, με το διπλό στην έδρα της Γκαμπάλα.

Από την κόλαση στον παράδεισο ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 και με δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο επικράτησε 2-1 εκτός έδρας την Γκαμπάλα και σφράγισε την πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι βάσει ευκαιριών θα μπορούσε να πετύχει ακόμα και δύο γκολ. Η ομάδα του τριφυλλιού έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο επιθετικό κομμάτι, αλλά και αμυντικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από την ακίνδυνη Γκαμπάλα.

Επειδή η μπάλα τιμωρεί, αφού δεν μπόρεσε να σκοράρει ο Παναθηναϊκός το έκανε η Γκαμπάλα, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Συγκεκριμένα, στο 52ο λεπτό ένα τέρμα με τη... βοήθεια του ποδιού του Μολέντο έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά και το ψυχολογικό πλεονέκτημα ενόψει συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να απαντήσει και να ισοφαρίσει το σκορ με φοβερό γκολ του Ρόμπιν Λουντ στο 63ο λεπτό, σκοτώντας ουσιαστικά τις ελπίδες της Γκαμπάλα που χρειαζόταν δύο γκολ για να προκριθεί. Μάλιστα, λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 66ο λεπτό ο Καμπέσας, που είχε μπει λίγο νωρίτερα, «κλείδωσε» την πρόκριση για τους «πράσινους» σκοράροντας για την ανατροπή.

Ο Παναθηναϊκός έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να μεγάλωσει το σκορ, το 1-2 δεν άλλαξε, αλλά η δουλειά έγινε, αφού η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη προκρίθηκε στα πλέι οφ του Europa League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΚΑΜΠΑΛΑ (Ρομάν Χριχορτσούκ): Μπεζοτόσνι, Γκουρμπάνοβ, Βέρνιντουμπ, Στάνκοβιτς, Μπούλτχαϊς, Χιουσεΐνοβ, Μαλόουν, Χόλιντεϊ, Ζοζέφ-Μονρόζ, Όζομπιτς, Νταμπό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέντο, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Λουντ, Άλτμαν, Μολίνς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.