ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν άρεσε ο ΠΑΟΚ στο φιλικό με τη Λαμία

Η Λαμία νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ σε φιλική αναμέτρηση στην Τούμπα.

Η Λαμία έκανε την έκπληξη και νίκησε τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης. Ο Τσούκαλος στο 89ο λεπτό πέτυχε το μοναδικό γκολ που έκρινε το ματς, ενώ ο τεχνικός του Δικεφάλου Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλούς παίκτες στην ενδεκάδα και ειδικά Ελληνες.

Η Λαμία ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους και με τη σφιχτή άμυνά της δεν τους άφηνε να γίνουν απειλητικοί. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πέτυχε το γκολ που δικαιούταν -βάσει ευκαιριών- λίγο πριν από το φινάλε. Ο Καραγιάννης έκανε πολύ ωραία σέντρα και ο Τσούκαλός με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνιά της εστίας του Σιαμπάνη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης (58’ Σιαμπάνης), Κωνσταντινίδης, Δημητρίου, Πούγγουρας, Τσαούσης, Κάτσε, Χατζηδίμπας, Λημνιός (77’ Τζοβάρας), Πέλκας (83’ Δημητριάδης), Αθανασιάδης (72’ Γκαργκαλατζίδης), Κουλούρης.

ΛΑΜΙΑ: Παπαδόπουλος, Κουκόλης (46’ Μπουλούλης), Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο (77’ Λινάρδος), Μπλάζιτς (61’ Γουάντερσον) , Παντελιάδης (61’ Παπαργυρίου), Ακόστα (61’ Φράγκος), Πίτι (46’ Καραγιάννης), Βουό (77’ Τσούκαλος).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.