ΚΟΣΜΟΣ

Τον δολοφόνησε πρώην μοντέλο - Δείτε το βίντεο

Έγκλημα πάθους η δολοφονία του Τούρκου παρουσιαστή

Νεκρός από σφαίρες βρέθηκε απόψε ο Βατάν Σασμάζ, διάσημος Τούρκος παρουσιαστής της τηλεόρασης και ηθοποιός, στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε στην περιοχή Μπεσίκτας της Κωνσταντινούπολης.

Η δράστης, που αναγνωρίστηκε ως το πρώην μοντέλο Φιλίζ Ακέρ, πυροβόλησε τέσσερις φορές τον Σασμάζ, προτού αυτοκτονήσει στο ίδιο δωμάτιο.

παθος;

Σύμφωνα με μάρτυρες, η Ακέρ δέχθηκε ένα τηλεφώνημα ενώ έτρωγε με την ανιψιά της στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και αμέσως κατευθύνθηκε προς το δωμάτιό της.

Οι φίλοι της ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, καθώς δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα του δωματίου της. Η ανιψιά της δήλωσε μετά: «Ο Βατάν δεν φταίει σε τίποτε, η θεία μου ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί του. Συνέχεια μου έλεγε ότι ο Βατάν θα χωρίσει τη γυναίκα του και θα την παντρευτεί».

Από τις σφαίρες, φαίνεται ότι η Ακέρ πυροβόλησε τον παρουσιαστή, την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να βγει από το δωμάτιο. Μετά η ίδια κάθισε στο κρεβάτι και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

παθος1

Οι δυο τους είχαν δεσμό στο παρελθόν, όμως ο Σασμάζ τη χώρισε και παντρεύτηκε μία άλλη γυναίκα. Η Ακέρ δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον χωρισμό, και μάλιστα είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια πριν από δύο χρόνια.

Ο Σασμάζ γεννήθηκε το 1974 στην Κωνσταντινούπολη και ξεκίνησε την καριέρα του σαν ηθοποιός το 1993. Έπαιξε σε αρκετές διαφημίσεις και βιντεοκλίπς. Το 2000 πρωταγωνίστησε σε ένα πρωινό πρόγραμμα σε ιδιωτικό κανάλι, που κράτησε για τέσσερα χρόνια, και ακολούθησε καριέρα ως παρουσιαστής τηλεοπτικού μαγκαζίνο για εννιά χρόνια. Είχε παίξει ακόμη σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές.

Βίντεο: Οι τελευταίες στιγμές πριν τη δολοφονία του Τούρκου παρουσιαστή

Τις τελευταίες στιγμές του Βατάν Σασμάζ, του Τούρκου παρουσιαστή που έπεσε νεκρός από τα πυρά της πρώην ερωμένης του σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Κωνσταντινούπολη κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο φαίνεται ο 43χρονος Σασμάζ να μπαίνει στο ξενοδοχείο Conrad φορώντας ένα κόκκινο πουκάμισο και γυαλιά ηλίου.

Στο επόμενο πλάνο φαίνεται η δολοφόνος του, η 55χρονη Φιλίζ Ακέρ να μπαίνει στο δωμάτιο προκειμένου να στήσει καρτέρι θανάτου στον Σασμάζ.

Ανυποψίαστος ο ίδιος, όπως φαίνεται στα επόμενα καρέ, μπαίνει στο δωμάτιο στο οποίο θα βρει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τραγικό θάνατο.

Το βίντεο διάρκειας 70 δευτερολέπτων κλείνει με αστυνομικούς και άνδρες ασφαλείας του ξενοδοχείου να βρίσκονται έξω από το δωμάτιο και να συζητούν για το έγκλημα που έχει αναστατώσει την τουρκική κοινή γνώμη.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.