ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

2-2 με την Παρτιζάν

Καθάρισε και προκρίθηκε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στα πλέι οφ του Champions League (2-2 με την Παρτιζάν).

Ο Ολυμπιακός έκανε τη δουλειά με την Παρτιζάν και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Champions League, εξασφαλίζοντας συνάμα τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League σε περίπτωση που δεν καταφέρει να περάσει από την επόμενη φάση.

To 2-2 με τους Σέρβους στο γήπεδο Καραϊσκάκη (σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτου αγώνα στο Βελιγράδι) κράτησε ζωντανούς τους πρωταθλητές Ελλάδας στο κυνήγι της επιστροφής στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Παρτιζάν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι προσπαθώντας να αιφνιδιάσει τους πρωταθλητές Ελλάδας, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο 14ο λεπτό, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που σκόραρε πρώτος. Στο 22ο λεπτό ο Καρσελά εκτέλεσε φάουλ και μετά την γκάφα του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Η Παρτιζάν απάντησε σχετικά γρήγορα και συγκεκριμένα στο 33ο λεπτό, αυτή τη φορά από γκάφα του Καπίνο, ο οποίος έδωσε την ευκαιρία στον Σουμά να κάνει το 1-1, αναπτερώνοντας τις ελπίδες της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων ουσιαστικά έβαλαν τέλος στη... σεμνή τελετή. Στο 51ο λεπτό ο Φορτούνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, «κλειδώνοντας» την πρόκριση.

Στο 84ο λεπτό η Παρτιζάν απάντησε και έκανε το 2-2 με τον Τζούρτζεβιτς, αλλά το ματς είχε ήδη κριθεί και τίποτα δεν θα μπορούσε να αλλάξει.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Βούκοβιτς, Κούτρης, Ρομαό, Οτζίτζα Οφόε, Μαρίν, Καρσελά, Φορτούνης, Μπεν.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Μίροσλαβ Τζούκιτς): Κλιάιτς, Βουλίτσεβιτς, Τσίρκοβιτς, Όστοϊτς, Μίλετιτς, Γέφτοβιτς, Εβέρτον, Γιάνκοβιτς, Σουμά, Ταουαμπά, Τζούρτζεβιτς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.