ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Impact hub Athens σήμερα ο πρωθυπουργός

«Μία παρέμβαση ανά ημέρα», το δόγμα Τσίπρα

Πάνω του παίρνει την επιχείρηση επικοινωνιακής αντεπίθεσης της κυβέρνησης ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, ο πρωθυπουργός θα εμφανιστεί εκ νέου ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων για να υπερασπιστεί την κυβερνητική πολιτική και να περάσει στην κοινωνία το μήνυμα πως έρχονται καλύτερες ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί σήμερα το Impact hub Athens στου Ψυρρή. Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, «πρόκειται για δομή, η οποία υποστηρίζει την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, μέσα από προγράμματα ανάπτυξης επιχειρηματικών μοντέλων, που έχουν θετικό κοινωνικό αντίκτυπο». Κατά την επίσκεψή του, ο Αλέξης Τσίπρας θα μετέχει σε σύσκεψη με εκπροσώπους επιχειρήσεων που αναπτύσσονται στους τομείς της κοινωνικής οικονομίας, της καινοτομίας και της νεανικής επιχειρηματικότητας, ενώ τον πρωθυπουργό συνοδεύουν η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, η αναπληρώτριά της Ράνια Αντωνοπούλου, αλλά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Αναπτυξιακή στροφή

Πέραν των όσων εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας χθες για το Δημόσιο, ο πυρήνας των εμφανίσεων του πρωθυπουργού είναι ό,τι σχετίζεται με τις επενδύσεις, την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη. Προχθές ο ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου βρέθηκε στο εργοστάσιο της Παπαστράτος για να υπερτονίσει την μεγάλη επένδυση της Philip Morris, ενώ σήμερα θα επιμείνει... επενδυτικά, με στόχο να αποδομήσει το επιχείρημα των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης, που περιγράφουν τον ΣΥΡΙΖΑ ως έναν πολιτικό φορέα που αντιτάσσεται στους επενδυτές και την ανάπτυξη.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. — ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΟΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ……

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.