Neo

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ...

Όσο εντείνεται η σεναριολογία στην ΔΗΣΥ για τον νέο επικεφαλής και την μετεξέλιξη του σχήματος, τόσο εντείνονται οι φόβοι παραδοσιακών ΠΑΣΟΚων πως μπορεί το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να... απορροφηθεί ως «συνιστώσα» της Συμπαράταξης. Όμως, η Φώφη Γεννηματά, ίσως λόγω και του ότι είναι υποψήφια και χρειάζεται και τις ψήφους των «παραδοσιακών ΠΑΣΟΚων», σπεύδει να στείλει μήνυμα πως το ΠΑΣΟΚ... είναι εδώ. Συγκεκριμένα, στα e-mail δημοσιογράφων, στελεχών και άλλων παραγόντων έχει ήδη φτάσει η πρόσκληση από την Χαριλάου Τρικούπη, που υπογράφει η ίδια η Φώφη Γεννηματά, για την διεξαγωγή της επετειακής εκδήλωσης την Κυριακή 3 Σεπτέμβρη, ημέρα των «γενεθλίων» του πάλαι ποτέ Κινήματος. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Ζάππειο και θα ξεκινήσει στις 19.30, ενώ θα έχει ενδιαφέρον τί θα πει η Φώφη Γεννηματά, ποιοι θα δώσουν το παρών, αλλά και ποιοι θα απουσιάσουν...

 

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΧΥΖ 19:57 23/08/2017

    Κάποιος λόγος υπάρχει, όπως γιά ολες τις ανθρώπινες συμπεριφορές αλλά πριν τον αναλύσουμε, ας τον ενομάσουμ Χ.?
    Αυτος Ο Χ’ λοιπόν φταιει.
    Άμα ο Χ’ δεν ξερει να κρατά τις ισορροπίες πώς να μη φοβηθεί το κορίτσι μας.
    Αφού μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, ο αυτός ο Χ! μόνος του έριξε 100 στόν αρχηγό και από χθες το βράδυ πού εγώ προσωπικά τελείωσα το παιχνίδι τής ισοπαλίας και συνέχισε μόνος του αμα μέχρι το πρωί στις 10 είχε ρίξει 60 στον αρχηγό μας, στον Βενιζέλο 1, στόν Στουρναρα 3 και 2 στην Φωφουλα μας, αν αναλογιστείτε ότι όλη την νύχτα έπαιζε μόνος του ε δεν είναι και πολλά τα γκολ και βέβαια άρχισαν τα mails.
    Αφου όμως άμα παίζει ο Χ μόνος ειναι ανικανος να ρυθμιζει τίς ισορροπίες, εγώθά τον προσέχω; Αφού νά φανταστείτε ο Καραγκιόζης ο Χ! δεν έριξε ούτε μία στην Διαμαντοπούλου. Αυτή την έβγαλε από την Δημοπρασία από καιρό έφτασε την τιμή της πολύ πιθανό με την αξία της πάντως βοήθεια από εμένα δεν είχε.
    Αλλά αρχηγός τον πληρώνει και χαλάλι του δηλαδή, αφου δοξάζει την οικογένεια.
    Πρέπει να μάθει μόνο να κρατά τόν Αρχηγό ψηλά χωρίς να χαλα τις ισορροπίες και να μην βρίζει τους άλλους.

  2. freeman 10:03 23/08/2017

    ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ Μιντιοολιγαρχών ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ Αδιαμφισβήτητο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, που ΟΛΟΙ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ! ΠΩΣ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ 65 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣταλινοΚομουνισμό ! ΔΕΝ κυβερνάει ο Τσίπρας , αλλά το Καραμανλικό παρακράτος που ΕΛΕΝΧΕΙ την Δικαιοσύνη (μέσω Πάκη-Παπαγγελόπουλου-Καμένου) και ΙΚΑΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Νέας Δημοκρατίας που του υπόσχονται ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ για το 2015-2019 σε ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ του ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥ 2004-2009 που ο Τσίπρας τους εξασφαλίζει σε ΕΦΑΡΜΟΓΗ της παρακρατικής συμφωνίας Τσίπρα-Ιδρύματος Καραμανλή (6/3/13 Μολυβιάτης & Αχ.Καραμανλής δρομολογούν την ΤσιπροΚαραμανλική συμμαχία με στόχο , για το 2020, Αρχηγό της ΝΔ τον Γιο του Αχιλλέα Κώστα και ΠτΔ τον Ραφήνιο Κόπρο Κωστάκη) . ΟΣΟ οι καρεκλολάγνοι Μητσοτάκηδες ΔΕΝ παραπέμπουν τον Ραφήνιο Κόπρο και τον Ραφηνάτο Πάκη σε ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ 2004-2009 τα οποία ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ 2 Γενιών Πολιτών . . . ο Ραφηνάτος Τσίπρας θα καταστρέφει την Ελλάδα των ΦιλοΚομμουνιστών Καραμανλήδων . . .Οι Ελληνικές Κομουνιστικές ηγεσίες ΠΑΝΤΑ μισούσαν τους Παπανδρέου ΓΙΑΤΙ ο Γεώργιος τους εμπόδισε να καταλάβουν μεταΚατοχικά την Ελλάδα με Ένοπλο Συμμοριτοπόλεμο το 1945 (κέρδισε χρόνο η Εθνική Κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου απέναντι στον πανίσχυρο-πάνοπλο τότε ΕΛΑΣ που πολεμούσε με άνεση στο Κέντρο της Αθήνας , παραπλανώντας-αφοπλίζοντας τους με την συμφωνία της Βάρκιζας, μέχρι να έλθει ΑγγλοΑμερικανική βοήθεια) . . . μισούν τον Ανδρέα που τους έκλεψε τα συνθήματα και συνειδητά ανέβασε το βιοτικό επίπεδο του 70% του Λαού ξεδοντιάζοντας την Σταλινική προπαγάνδα των Φλωράκηδων και ΕΤΣΙ τους εμπόδισε να μας κάνουν Κούβα της Μεσογείου ,καθώς θυματοποιημένοι από τους ΧουντοΦασίστες , κυριαρχούσαν ιδεολογικά στην κοινωνία μεταπολιτευτικά και είχαν σκοπό , αρχικά με εκλογές, να μας βγάλουν από το ΝΑΤΟ-ΔΥΣΗ και να μας προσδέσουν στον Σοβιετικό Σύμφωνο τη Βαρσοβίας που τους χρηματοδοτούσε για 10ετίες . . . και τέλος οι Κομμουνιστές Μισούν τον Γιώργο γιατί είναι ΕλληνοΑμερικανός από μάνα και κυρίως γιατί το 2009 (σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΡΑΦΗΝΙΟ ΚΑΓΚΕΜΠΕ-ΠΟΥΤΙΝΟ-ΛΑΓΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ) μας κράτησε στην ΔΥΣΗ-ΟΝΕ-ΕΕ-ΝΑΤΟ εμποδίζοντας την Βενεζουελοποίηση λόγω ολικής-αιφνίδιας-κατακλυσμιαίας πτώχευσης με κατάρρευση των Αστικών Δομών-Θεσμών του Κράτους με τους Ρουβίκωνες να ΗΓΕΜΟΝΕΥΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ στο όνομα Τσίπρα-Κωνσταντοπούλου-Παππά-Λαφαζάνη (η πρόβα τζενεράλε είχε γίνει Δεκ 2008 με ΕΝΟΧΗ ΑΝΟΧΗ Καραμανλή-Πάκη). ΤΙΜΗ & ΔΟΞΑ στους Παπανδρέου. . .ναι κομπλεξικά Ραφηνάτα πρωτόΖΩΑ. . .ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !

    • XYZ 16:24 23/08/2017

      Ο Θεός να σ’ ελεήσει, άμα έπιασες τίς δοξολογίες από τις 10τό πρωί νά δούμε μέχρι τις 10 τό βράδυ.
      Αλλά μού φενεται ότι φοβάσαι τον Μητσοτάκη γιατί κανονικά αυτές τις αρλούμπες έπρεπε νά τις αναρτήσεις δίπλα.
      Καραγκιόζη ά Καραγκιόζη!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.