ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χαμός στην Εθνική με τη δήλωση του Θανάση

Κάτι από παραπάνω από βαρύ είναι το κλίμα στην Εθνική ομάδα μετά και τη νέα ήττα της στην Ευρωλίγκα, αυτή τη φορά κόντρα στη Φινλανδία.

Στη μικτή ζώνη, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ξέσπασε δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Να παίζουν αυτοί που θέλουν να παίζουν για την Εθνική ομάδα" αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για τους συμπαίκτες του!

Λίγα λεπτά μετά, κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση αυτή, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, φανερά ενοχλημένος, είπε: "Αυτά δεν υπάρχουν. Οσοι είμαστε εδώ και θέλουμε και μπορούμε".

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ELLHNAS. 19:26 06/09/2017

    Δέν είναι περισσότερο Έλληνας από τους υπόλοιπους κάποιος που γεννήθηκε από δύο γονείς Νιγηριανούς και στην συνέχεια μόνο από τα χαρτιά που του έδωσε το Ελληνικό άθλιο κράτος έγινε Έλληνας.Από Ελληνοποιημένους Αλβανούς, Αφρικανούς, Γεωργιανούς η Ελλάδα έχει χάσει την δική της Εθνική ταυτότητα.Θανάση φάε κάλυτερα καμιά μπανάνα και παράτα μας ήσυχους επιτέλους.

  2. SPARTA. 18:31 06/09/2017

    Μαθήματα Ελληνικότητας και Εθνικοφροσύνης από έναν Ελληνοποιημένο μόνο στα χαρτιά Νιγηριανό, δεν δεχόμαστε.Είδαμε πόσο βοήθησε την Εθνική Ελλάδας ο αδελφός του που πήρε τα Ελληνικά χαρτιά μόνο και μόνο για να πάει στο ΝΒΑ και να τα οικονομήσει χοντρά.Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι και από δυό Νιγηριανούς Έλληνας δεν βγαίνει με τίποτα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.