ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επιβλητική-αποστομωτική απάντηση στους Λιθουανούς

Ελλαδάρα από τα παλιά, πέρασε στους «8»!

Η Εθνική ομάδα των Ανδρών νίκησε τη Λιθουανία (77-64) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, συνεχίζοντας την...πελατιακή τους σχέση.

Επιτέλους Ελλάδα! Η Εθνική ομάδα των Ανδρών, με κορυφαίο τον Κώστα Σλούκα, νίκησε 77-64 τους Λιθουανούς και πήρε πανάξια πρόκριση για την προημιτελική φάση του Ευρωμπάσκετ.

Μεταμορφωμένη προς το καλύτερο ήταν η Ελλάδα στο πρώτο δεκάλεπτο και με έναν εκπληκτικό Καλάθη προηγήθηκε 25-17 εγκλωβίζοντας σε πολλούς τομείς τους Λιθουανούς.

Παρά το μπλάκ άουτ στη δεύτερη περίοδο, η ελληνική ομάδα διατήρησε το
προβάδισμα και κατάφερε να κλείσει στο +7 για την ανάπαυλα. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο εκπληκτικός Σλούκας και ο εξαιρετικός Μπουρούσης πήραν από το χέρι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και έχτισαν σιγά-σιγά μία σημαντική διαφορά.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Εθνική μας ομάδα άντεξε στην πίεση των Λιθουανών και με τον Σλούκα να κάνει... όργια στο παρκέ και να «σκοτώνει» από τη γραμμή του τριπόντου, φτάσαμε στο τελικό που έστειλε την ελληνική ομάδα στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

Τα δεκάλεπτα (Λιθουανία-Ελλάδα): 17-25, 30-37, 48-61, 64-77

ΛΙΘΟΥΝΙΑ: Καλνιέτις 11 (1/6 τρίπ., 7 ασ.), Γιουσκεβίτσιους, Ματσιούλις 5 (1/5 τρίπ.), Γκετσεβίτσιους, Βαλαντσιούνας 13 (15 ριμπ.), Μοτιεγιούνας 1, Μιλάκνις, Γκριγκόνις 7 (1), Γκουντάιτις, Ουλανόβας 7 (1).

ΕΛΛΑΔΑ: Καλάθης 14 (2), Μπουρούσης 11 (1 τρίπ., 8 ριμπ.), Σλούκας 21 (5), Παππάς 3, Παπαγιάννης 4, Πρίντεζης 8 (1), Παπανικολάου 11 (1), Μάντζαρης, Παπαπέτρου, Μπόγρης, Αντετοκούνμπο 5 (1).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.