Neo

«Φάλτσο» για την αναπηρία Κουρουμπλή

Σε ένα απαράδεκτο ολίσθημα προέβη το πρωί ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κατά του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, καθώς κατά την διάρκεια της σκληρής κριτικής που τού άσκησε, επικαλέστηκε και την αναπηρία του. «Αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχει την ικανότητα να δει, δεν έχει όμως την ικανότητα να πληροφορηθεί την κατάσταση;», διερωτήθηκε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7 ο πρώην υπουργός, εντάσσοντας την τυφλότητα του υπουργού στην πολιτική αντιπαράθεση. Απαράδεκτο, αν μη τι άλλο.

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 20:59 15/09/2017

    Κανένα φάλτσο, η ανικανότητα ξεπερνά την αναπηρία του Κουρουμπλή.Τι αυτοψία να κάνει ο Κουρουμπλής από την στιγμή που δεν βλέπει; Αυτοκτονία για τον Σαρωνικό είναι η θητεία Κουρουμπλή στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.Σε όποιο Υπουργείο πήγε άφησε πίσω του καταστροφή και συντρίμια.Δεν πρόκειται να παραιτηθεί, έχει φασιστική στάση και αντίληψη για όλα τα θέματα.Καρεκλοκένταυρος και ανίκανος σαν γνήσιος Συριζαίος.

    • Ε.Στ. 8:05 16/09/2017

      Ενώ σαν γνήσιος Πασόκος μεγαλούργησε, ε;

      • Mamos 13:15 16/09/2017

        Άσε φίλε,το τι έκανε Επι ΠΑΣΟΚ το ξέρουμε πολύ καλά εμείς οι παλαιοί πασοκοι ,ήταν ειδικός στη χορήγηση πιστοποιητικών τυφλότητας

        • Ε.Στ. 19:10 16/09/2017

          Mάλλον…ημιτυφλότητας, όπως με έχουν πληροφορήσει έγκυροι κύκλοι.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.